Βασιλόπουλος: «Τίποτε παραπάνω από δυνατή ώθηση»

Βασιλόπουλος: «Τίποτε παραπάνω από δυνατή ώθηση»

bet365

Αυτές οι νίκες μπορούν να παραπλανήσουν, να οδηγήσουν στην εγκατάσταση κλίματος εφησυχασμού και ως παλιά καραβάνα ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος φρόντισε να κρατήσει χαμηλούς τους τόνους για τον Άρη.

«Δεν περίμενα ότι θα φτάναμε στο σημείο να κερδίζουμε έως και με διαφορά 19 πόντων, θεωρώ όμως ότι ήταν αποτέλεσμα της πολύ καλής άμυνάς μας. Στην επίθεση προσπαθούμε να βρούμε ρυθμό και σε κάποια σημεία τα καταφέραμε», είπε ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος ο οποίος ρωτήθηκε για την ατμόσφαιρα και τους στόχους. «Η ατμόσφαιρα ήταν φανταστική. Από εκεί και πέρα ο πήχης ούτως ή άλλως είναι ψηλά. Το να είσαι στον Άρη είναι ευχή και κατάρα γιατί πρέπει να τους κερδίσεις όλους, να είσαι πρωταγωνιστής σε όλες τις διοργανώσεις».

Ο έμπειρος φόργουορντ ρωτήθηκε και για τους… κινδύνους αυτής της νίκης. «Μπορεί να εφησυχάσουμε αλλά δεν πρέπει. Μάλλον θα πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας ότι χάσαμε πολύ εύκολα μια διαφορά 20 πόντων γιατί κάναμε διαδοχικά λάθη. Είναι προφανές ότι χρειαζόμαστε πολύ δουλειά ακόμη. Συν τοις άλλοις, πρέπει επίσης να καταλάβουμε ότι τώρα όλοι θα θέλουν να μας κερδίσουν. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να παραμείνουμε προσηλωμένοι κι αν θέλουμε να είμαστε μεγάλη ομάδα μέσα στο γήπεδο θα πρέπει να παλεύουμε με την ίδια ένταση από την αρχή μέχρι το τέλος των αγώνων».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ Τελευταία Νέα