Σύσσωμος ο Ολυμπιακός στην εκδήλωση του ΟΠΑΠ (pics & vids)

Σύσσωμος ο Ολυμπιακός στην εκδήλωση του ΟΠΑΠ (pics & vids)

Σύσσωμος ο Ολυμπιακός στην εκδήλωση του ΟΠΑΠ (pics & vids)
Παρουσία Παναγιώτη και Γιώργου Αγγελόπουλου, όλων των παικτών και των προπονητών, ο Ολυμπιακός τίμησε με την παρουσία του την εκδήλωση του ΟΠΑΠ.

ΟΠΑΠ και Ολυμπιακός συνεχίζουν μαζί για έβδομη συνεχόμενη σεζόν αφού και φέτος η συγκεκριμένη εταιρεία θα είναι ο βασικός χορηγός της ομάδας.

Η εκδήλωση έγινε στις πολύ όμορες εγκαταστάσεις του ΟΠΑΠ και το παρών έδωσαν οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος, οι 15 παίκτες του φετινού ρόστερ και φυσικά ο Γιάννης Σφαιρόπουλος με τους συνεργάτες του.

Η εκδήλωση ήταν αρκετά διαφορετική αφού δεν περιελάμβανε μόνο μία συνέντευξη Τύπου, αλλά είχε παιχνίδια και κυρίως... διαγωνισμό τριπόντων στο ανοικτό γήπεδο των εγκαταστάσεων της εταιρείας. Μάλιστα συμμετείχαν οι Παναγιώτης Αγγελόπουλος, Βασίλης Τολιόπουλος και Νίκος Αρσενόπουλος

Οι «ερυθρόλευκοι» δώρισαν φανέλες με υπογραφές, μπάλες και φυσικά δέχτηκαν να φωτογραφηθούν με όλο τον κόσμο.

Γιάννης Σφαιρόπουλος, Χρήστος Σταυρόπουλος και Βασίλης Σπανούλης μίλησαν τονίζοντας πως, «είναι ιδιαίτερη χαρά για τον Ολυμπιακό να πορεύεται με τον ΟΠΑΠ αφού κι οι δύο κάνουμε πρωταθλητισμό κι οι δύο προάγουμε κοινωνικό έργο. Η συνεργασία μας αυτά τα 7 χρόνια έχει φέρει τύχη αφού έχουμε παίξει σε τέσσερις τελικούς Final 4, έχουμε κατακτήσει δύο φορές την Euroleague, ένα διηπειρωτικό και τρία πρωταθλήματα Ελλάδας. Μακάρι να συνεχίσουμε μαζί και τα επόμενα χρόνια».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα