Στρέλνιεκς: «Να δυσκολέψω τη ζωή των αντιπάλων μας»

Στρέλνιεκς: «Να δυσκολέψω τη ζωή των αντιπάλων μας»

Gazzetta team
Στρέλνιεκς: «Να δυσκολέψω τη ζωή των αντιπάλων μας»
Τον Γιάνις Στρέλνιεκς τον ενδιαφέρει το «εμείς» και όχι το «εγώ».

Κορυφαίες Στοιχηματικές Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις & Καλύτερη Εξυπηρέτηση (21+)!

Ο Λετονός άσος του Ολυμπιακού, Γιάνις Στρέλνιεκς, θέλει να βλεπει την ομάδα του να νικάει ακόμη κι αν αυτός είναι άστοχος.

Συγκεκριμένα είπε στην «Real News»:

«Είμαι εδώ για να δυσκολέψω τη ζωή των αντιπάλων μας. Αν και, για να είμαι ειλικρινής, περισσότερο με ενδιαφέρει το εμείς, παρά το εγώ. Θέλω να πω, θα είμαι ευτυχισμένος αν νικάμε και δεν είμαι και τόσο εύστοχος και λυπημένος αν χάνουμε και βάζω το ένα τρίποντο μετά το άλλο. Η ομάδα είναι που μετράει» και συνέχισε:

«Δούλεψα σκληρά τα τελευταία χρόνια για να μου δοθεί η ευκαιρία να αγωνιστώ σε μια τόσο ιστορική ομάδα όπως είναι ο Ολυμπιακός. Γνωρίζω ότι βρίσκομαι σε έναν από τους μεγαλύτερους συλλόγους της Ευρώπης και φυσικά νιώθω χαρούμε και περήφανος γι΄ αυτό».

Για τη βοήθεια που θα δώσει στον Ολυμπιακό: «Κάθε είδους βοήθεια. Θα κάνω ό,τι ζητά ο προπονητής, αυτή είναι η δουλειά μου. Μπορώ να σκοράρω, να πασάρω, να δημιουργώ και αν χρειαστεί να πάρω το τελευταίο σουτ την ώρα που η μπάλα καίει. Μου αρέσει η επίθεση, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι και στην άμυνα δεν θα δίνω τον καλύτερό μου ευατό».

Για τους στόχος του: «Όταν παίζεις στον Ολυμπιακό, δεν έχεις άλλη επιλογή. Κάθε νέα σεζόν οι φιλοδοξίες μας παραμένουν ίδιες οι εγχώριοι τίτλοι και η πρόκριση στο Φάιναλ Φορ της Ευρωλίγκας, που με το νέο σύστημα διεξαγωγής έχει γίνει ακόμη πιο δύσκολη και απαιτητική...».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα