Ελόνου: «Αγαπώ την ΑΕΚ, αισθάνομαι όμορφα εδώ»

Ελόνου: «Αγαπώ την ΑΕΚ, αισθάνομαι όμορφα εδώ»

Στέλλα Παπαδοπούλου
Ελόνου: «Αγαπώ την ΑΕΚ, αισθάνομαι όμορφα εδώ»

bet365

O Tσινεμέλου Ελόνου μιλάει στο gazzetta.gr για την αγάπη του για την ΑΕΚ και τους τρεις νέους στόχους της χρονιάς.

Επέστρεψε στην Ελλάδα στα μέσα της περασμένης σεζόν και δέθηκε αμέσως με την ομάδα και τον κόσμο της ΑΕΚ. Ο Τσινεμέλου Ελόνου δεν έκανε διακοπές το καλοκαίρι κι αφού τερμάτισε στη δεύτερη θέση του πρωταθλήματος του Πουέρτο Ρίκο με τους Capitanes de Arecibo συγκεντρώνεται στους τρεις στόχους της χρονιάς σε Πρωτάθλημα, Κύπελλο και Champions Leauge.

Μοναδική προσφορά-έκπληξη σε περιμένει, ποντάροντας στο Τσέλσι – Μάντσεστερ Σ. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

Ο ψηλός της ΑΕΚ μίλησε στο gazzetta.gr για τις νέες προκλήσεις και την αγάπη που έχει για την ομάδα.


Έκανες ένα διάλειμμα στο Πουέρτο Ρίκο και επέστρεψες ξανά στα «κιτρινόμαυρα» πως τα βλέπεις τα πράγματα;

«Νιώθω υπέροχα εδώ! Σαν να επέστρεψα στο σπίτι μου. Είναι όμορφα να αισθάνεσαι άνετα εκεί που βρίσκεσαι. Όταν έρχεσαι πίσω και βλέπεις πολλά φιλικά πρόσωπα, ξέρεις πως θα έχεις ανθρώπους που θα σταθούν δίπλα σου και θα σε υποστηρίξουν. Κι αυτό χρειάζονται οι περισσότεροι άνθρωποι. Υποστήριξη».

Το καλοκαίρι ήταν γεμάτο μπάσκετ. Πως πέρασε ο χρόνος;

«Ήταν υπέροχα το καλοκαίρι. Μέσα στο παρκέ, έξω στο παρκέ... απίστευτα. Παραλίγο να πάρουμε το πρωτάθλημα, ωστόσο τελικά τερματίσαμε στη δεύτερη θέση. Ήταν μία μικρή απογοήτευση για μένα, αλλά πλέον έχουμε μπροστά μας μία νέα σεζόν με την ΑΕΚ. Είδα λίγο τους δικούς μου και ήρθα πάλι στην Ελλάδα»!

Παντού φοράς μπλουζάκια της ΑΕΚ! Μέχρι και στο Πουέρτο Ρίκο σε είδαμε με Τ-shirt της Original:

«Η μπλούζα ήταν δώρο από το κλαμπ της Πρέβεζας! Αγαπώ να φοράω T-Shirt κι αν γράφει πάνω ΑΕΚ ακόμα καλύτερα! Έχω αρκετά πράγματα της ομάδας... φυσικά και ποδοσφαιρική φανέλα! Αγαπώ την ΑΕΚ και θέλω να την εκπροσωπώ όπου πηγαίνω! Είναι η ομάδα μου!»

Ο @chinemeluelonu για την παραμονή του στην ομάδα μας! #AEKBC

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη AEK B.C. (@aekbc) στις

Το ρόστερ πως το βλέπεις φέτος;

«Έχουμε πολλά καλά παιδιά στην ομάδα ειλικρινά. Πάνω από το μισό ρόστερ είναι νέα πρόσωπα. Παίζουν σκληρά και το πιο σημαντικό είναι ότι παίζουν σκληρά στην άμυνα. Έχουμε αρκετά νέα ταλαντούχα παιδιά. Το όμορφο γι' αυτά τα παιδιά είναι να τα βλέπεις να παίζουν σκληρά. Αυτό βοηθάει να κρατάει το τέμπο της προπόνησης ψηλά κι αυτό μας βοηθάει να είμαστε πιο ανταγωνιστικοί».

Πως φαντάζεσαι το τέλος της σεζόν;

«Θέλω να κερδίσω τα πάντα. Μπορεί να μην παίζουμε στην EuroLeague, ωστόσο το Champions League είναι μία αξιόλογη ευρωπαϊκή διοργάνωση. Θέλω να κερδίσω το ελληνικό πρωτάθλημα και φυσικά θέλω να κερδίσω το Κύπελλο και φυσικά το Champions League αν είναι δυνατόν. Τρεις στόχους... γι' αυτό παίζουμε άλλωστε».

Τι θα ήθελες ν' αλλάξεις από πέρσι;

«Ήταν απογοητευτικό που δεν καταφέραμε να κερδίσουμε το Champions League την περασμένη σεζόν. Πίστευα πως αν περνούσαμε τη Μονακό θα καταφέρναμε να κάνουμε κάτι πολύ όμορφο, αλλά έχουμε ακόμα μία ευκαιρία αυτή τη χρονιά. Επιστρέφουμε με περισσότερη εμπειρία και οι νέοι μας είναι έτοιμοι να μας βοηθήσουν ακόμα περισσότερο.

Έχουμε βάθος στον πάγκο και παίζουμε καλύτερη άμυνα και στην επίθεση είμαστε καλά. Πιστεύω πως μπορούμε να ανταγωνιστούμε πολλές ομάδες και να τις νικήσουμε».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα