Αποθέωσε ξανά Μάλτση η FIBA

Κάτια Πετροπούλου
Αποθέωσε ξανά Μάλτση η FIBA
Με αφορμή τους αγώνες του Ολυμπιακού στο Eurocup, η FIBA έπλεξε για ακόμα μια φορά το εγκώμιο της Εβίνας Μάλτση!

Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει τις ΤΤ Ρίγα, Μπεσίκτας και Γκόρζοφ στο Eurocup και η FIBA στο αφιέρωμά της κάνει ειδική αναφορά στην Εβίνα Μάλτση!

Συγκεκριμένα αναφέρει: «Η θρυλική σταρ της Ελλάδας δεν κρεμάει ακόμα τα παπούτσια της και θα ηγηθεί ξανά του Ολυμπιακού, στην προσπάθεια να "διορθώσει" την αποτυχία της περσινής σεζόν και να περάσει την φάση των ομίλων. Η Μάλτση είχε μια εκπλητκική αναγέννηση με την Ελλάδα στο Eurobasket Γυναικών 2017 και αγαπάει το μπάσκετ της αυτή την ατιγμή».

Ανταγωνιστικές αποδόσεις στο Παρί Σεν Ζερμέν – Μπάγερν Μονάχου με 0% Γκανιότα*. *Το 0% γκανιότα αφορά την επιλογή ''Νικητής αγώνα'' πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια. (21+)

Λόγος γίνεται και για την Μίρνα Μάζιτς: «Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η Μάζιτς θα μπορούσε να θεωρηθεί μμια από τις πιο υποτιμημένες παίκτριες του ευρωπαϊκού μπάσκετ. Η Κροάτισα είναι μια καλή μεταγραφή για τον Ολυμπιακό, μιας και είχε αποδειχθεί πραγματική βοήθεια για την Agu Spor, ερχόμενη από τον πάγκο. Τώρα θα μπορούσε να διαδραματίσει ακόμα σημαντικότερο ρόλο με την νέα της ομάδα».