«Επειδή είναι αθλητές, είναι και χαζοί για να μιλήσουν δημοσίως»;

«Επειδή είναι αθλητές, είναι και χαζοί για να μιλήσουν δημοσίως»;

«Επειδή είναι αθλητές, είναι και χαζοί για να μιλήσουν δημοσίως»;

Τους παίκτες του ΝΒΑ υπερασπίστηκε ο προπονητής των Πίστονς, Σταν Βαν Γκάντι, μετά την κόντρα τους με τον Ντόναλντ Τραμπ, λέγοντας πως «η δημοκρατία είναι σκληρή».

Οι ομάδες του ΝΒΑ πραγματοποίησαν την media day τους και φυσικά έγινε αρκετός λόγος για την κόντρα με τον Ντόναλτ Τραμπ.

Σε σχετική ερώτηση, ο Σταν Βαν Γκάντι υπερασπίστηκε τους μπασκετμπολίστες, λέγοντας πως δεν υφίσταται δημοκρατία, όταν ο κόσμος που διαφωνεί μαζί τους, τους λέει να κοιτούν την δουλειά τους.

«Όταν το λες αυτό τι εννοείς; Ότι σαν αθλητής, είσαι τόσο χαζός για να μιλήσεις δημοσίως; Αλλά είναι εντάξει όταν οι επιχειρηματίες μπορούν να εκφέρουν άποψη; Ή δεν θέλεις κανένας να μιλάει; Γενικά οι άνθρωποι δεν θέλουν να μιλάει κανείς δημοσίως όταν διαφωνεί μαζί τους. Οι αθλητές έχουν τα ίδια ακριβώς δικαιώματα, όπως ο καθένας. Αν υπάρχει δύναμη στην δημοκρατία μας, είναι επειδή μπορούμε να ασκήσουμε αυτά τα δικαιώματα και να μιλήσουμε. Ο καθένας νομίζει πως ο διπλανός του μπορεί να μιλήσει μόνο αν συμφωνεί μαζί του. Αλλά η δημοκρατία είναι σκληρή. Όλοι έχουν το δικαίωμα να έχουν άποψη, είτε αρέσει σε κάποιους, είτε όχι», ήταν τα λόγια του προπονητή των Πίστονς.

Best of internet