«Πετάει» για Μόσχα ο Παναθηναϊκός!

«Πετάει» για Μόσχα ο Παναθηναϊκός!

Γιώργος Κούβαρης
«Πετάει» για Μόσχα ο Παναθηναϊκός!

bet365

Με μοναδικό απόντα τον Λούκας Λεκαβίτσιους, η αποστολή του Παναθηναϊκού αναχωρεί το μεσημέρι της Τρίτης (26/9) για Μόσχα προκειμένου να πάρει μέρος στο τουρνουά «Αλεξάντερ Γκομέλσκι».

Για αδρεναλίνη χωρίς όρια, παίξε νόμιμα live στοίχημα. (21+)!

Ο Λιθουανός γκαρντ θα παραμείνει στην Αθήνα προκειμένου να συνεχίσει το πρόγραμμα της αποθεραπείας του, με τον Τσάβι Πασκουάλ να έχει 14 παίκτες στην διάθεσή του για το δυνατό τουρνουά στην Μόσχα.

Οι «πράσινοι» είναι και... φέτος πιστοί στο ραντεβού τους με το «Αλεξάντερ Γκομέλσκι» το οποίο θα αποτελέσει μια καλή πρόβα εν όψει της έναρξης των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας.

Την Τετάρτη (27/9, 17:00) οι πρωταθλητές Ελλάδας θα αντιμετωπίσουν την Χίμκι στον πρώτο ημιτελικό του τουρνουά, ενώ την Πέμπτη (28/9) θα αγωνιστούν είτε στον μεγάλο, είτε στον μικρό τελικό, αντιμετωπίζοντας μία εκ των ΤΣΣΚΑ Μόσχας και Νταρουσάφακα.

Σήμερα (25/9) οι παίκτες του Παναθηναϊκού είχαν την ευκαιρία να ξεκουραστούν αφού ο Καταλανός τεχνικός τους παραχώρησε ρεπό.

Στην αποστολή θα συμπεριληφθούν οι Κρις Σίνγκλετον, Κέι Σι Ρίβερς, Λευτέρης Μποχωρίδης, Νίκος Παππάς, Μάρκους Ντένμον, Τζέιμς Γκιστ, Ιαν Βουγιούκας, Γιώργος Καλαϊτζάκης, Κένι Γκέιμπριελ, Ζακ Όγκουστ, Ματ Λοτζέσκι, Νικ Καλάθης, Θανάσης Αντετοκούνμπο, και Ντίνος Μήτογλου.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα