Μέιερ αντί του τραυματία Χαφ στο Λαύριο!

Μέιερ αντί του τραυματία Χαφ στο Λαύριο!

Gazzetta team
Μέιερ αντί του τραυματία Χαφ στο Λαύριο!

bet365

Ο Τόνι Μέιερ, γνώριμος από την θητεία του στον Απόλλωνα Πάτρας θα αντικαταστήσει τον Κόουλ Χαφ, ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού.

Για αδρεναλίνη χωρίς όρια, παίξε νόμιμα live στοίχημα. (21+)!

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«H ΚΑΕ Λαύριο ανακοινώνει την απόκτηση του Τόνι Μέιερ. Ο Αμερικανός φόργουορντ θα αντικαταστήσει στο ρόστερ της ομάδας μας τον Κόουλ Χαφ, η συνεργασία με τον οποίο λύθηκε λόγω προβλήματος τραυματισμού.

Η ΚΑΕ Λαύριο ευχαριστεί τον Κόουλ Χαφ για την προσπάθεια που κατέβαλλε στο διάστημα που υπήρξε παίκτης της ομάδας μας και του εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα του.

Ο Μέιερ γεννήθηκε στις 3 Ιουνίου του 1990 και έχει ύψος 2.04 μ. Την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στην τσεχική Νίμπουρκ, ενώ έχει περάσει από το ελληνικό πρωτάθλημα την σεζόν 2015-16, όταν και φόρεσε τη φανέλα του Απόλλων Πατρών έχοντας κατά μέσο όρο 11,3 πόντους, 3,8 ριμπάουντ και μία ασίστ.

Είναι απόφοιτος του Milwaukee College και καλύπτει και τις δύο θέσεις των φόργουορντ.»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα