Τελευταίο τεστ με την Σόκολι ο ΠΑΟΚ!

Τελευταίο τεστ με την Σόκολι ο ΠΑΟΚ!

Gazzetta team
Τελευταίο τεστ με την Σόκολι ο ΠΑΟΚ!

bet365

Στην τελική ευθεία για το μεγάλο ντέρμπι με τον Άρη μπαίνει ο ΠΑΟΚ και θα αντιμετωπίσει την Σόκολι στο τελευταίο φιλικό τεστ πριν από την αναμέτρηση του κυπέλλου.

Bwin Sports App – Εύχρηστη εφαρμογή για iphone και Android κινητά. (21+)!

Συγκεκριμένα, ο «δικέφαλος» θα δώσει το δέκατο φιλικό κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας κόντρα στην Κάρπος Σόκολι την Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου στις 16:00 στο «PAOK Sports Arena» (κεκλεισμένων των θυρών).

Ουσιαστικά θα είναι και η... πρόβα τζενεράλε για την ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου πριν από το ντέρμπι με τον Άρη (4/10) κόντρα στους φιναλίστ του πρωταθλήματος Σκοπίων.

Η Σόκολι συμμετείχε στον πρώτο προκριματικό γύρο του Basketball Champions League, όπου αποκλείστηκε από την εσθονική Κάλεβ Κράμο γνωρίζοντας δύο ήττες.

Στο ρόστερ της δεσπόζει ο Θάντους Μακ Φάντεν, ο οποίος αγωνίστηκε με τη φανέλα του ΠΑΟΚ στο δεύτερο μισό της περσινής σεζόν.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα