Κρουμπάλι: «Θα είμαστε έτοιμοι για Άρη και πρωτάθλημα»

Κρουμπάλι: «Θα είμαστε έτοιμοι για Άρη και πρωτάθλημα»

Gazzetta team
Κρουμπάλι: «Θα είμαστε έτοιμοι για Άρη και πρωτάθλημα»

bet365

Ο Ουσμάν Κρουμπάλι αναφέρθηκε στην πορεία της προετοιμασίας του ΠΑΟΚ και την παρουσία της ομάδας στα δύο τουρνουά, ενώ στάθηκε και στη συνέχεια εν όψει του αγώνα με τον Άρη.

Για αδρεναλίνη χωρίς όρια, παίξε νόμιμα live στοίχημα. (21+)!

Ο 29χρονος Αμερικανός μιλώντας στην «Metrosport» αναφέρθηκε αρχικά στην παρουσία του ίδιου στα δύο τουρνουά σε Γερμανία και Τουρκία.

«Στα δυο παιχνίδια της Γερμανίας δεν ήμουν καλός και απογοητεύτηκα αλλά και πάλι έκανα κάποια καλά για την ομάδα. Ακόμη κι αν φτάσω σε υψηλό επίπεδο, δεν μπορώ να είμαι ικανοποιημένος στον απόλυτο βαθμό. Έκανα καλά παιχνίδια αλλά το ερώτημα είναι τι δεν έκανα καλά. Το μπάσκετ είναι θέμα δράσης και αντίδρασης. Όταν η άμυνα σου δίνει κάτι, το παίρνεις. Προσπαθώ με την εμπειρία μου να κάνω το καλύτερο για την ομάδα. Θέλω να βγάζω ενέργεια. Από το πρώτο φιλικό ως το τελευταίο θέλω να βοηθάω. Νομίζω ότι είμαι πλέον πιο κοντά στην πραγματική φόρμα μου».

Και συνέχισε για την γενική εικόνα του ΠΑΟΚ σε αυτά τα τουρνουά: «Ήταν καλό για εμάς γιατί θέλουμε να βελτιωνόμαστε διαρκώς. Είχε ανταγωνισμό αφού το Πρωτάθλημα της Τουρκίας από τα καλύτερα της Ευρώπης. Κάναμε κάποιες προσαρμογές, νικήσαμε δύο φορές και χάσαμε από την Γκαζιαντέπ δείχνοντας ότι έχουμε ακόμη δουλειά να κάνουμε και να βελτιωθούμε μέχρι να αρχίσει η σεζόν. Παίξαμε χωρίς τον Όουεν Κλάσεν που είναι σημαντικό κομμάτι της ομάδας, είναι ογκώδης, δυνατός, έχει πολλά στοιχεία που προσφέρει τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά. Καταφέραμε ωστόσο οι υπόλοιποι και βγήκαμε μπροστά. Οι νέοι έκαναν πολύ καλή δουλειά και βελτιώνονται συνέχεια. Όλοι μας γινόμαστε καλύτεροι αλλά στην προετοιμασία δεν μπορεί να είσαι στο καλύτερο σημείο σου. Νομίζω ότι βαδίζουμε στον σωστό δρόμο γενικότερα»

Για την αδυναμία στην άμυνα, είπε: «Ξέρω ότι ως ομάδα εστιάζουμε στην άμυνα όμως έχουμε πολύ καλά στοιχεία και στην επίθεση. Έχουμε δυνατότητες που τις δείχνουμε. Άρα το ζητούμενο είναι η ισορροπία. Θα παίξουμε το μπάσκετ που θέλουμε, έχουμε την προσωπικότητα να κάνουμε τη διαφορά πρώτα από την άμυνα. Κάνουμε ακόμη λάθη που πρέπει να διορθώσουμε. Πιστεύω στην ομάδα, στους προπονητές και θεωρώ ότι θα είμαστε έτοιμοι για τα πρώτα ματς με τον Άρη στο Κύπελλο και τον Προμηθέα στο Πρωτάθλημα».

Για τις εντυπώσεις που του άφησε ο Άρης στην Προύσα, τόνισε: «Είναι δυνατή ομάδα. Δεν μπορούμε να πούμε όμως πως θα είναι στο μεταξύ μας παιχνίδι. Όταν έρχονται τα επίσημα παιχνίδια μιλάμε για μία εντελώς διαφορετική κατάσταση. Ένα παιχνίδι Κυπέλλου αντιμετωπίζεται με διαφορετική ένταση και ενέργεια. Θα είναι έτοιμοι αυτοί αλλά και εμείς γι’ αυτό το παιχνίδι».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα