Και ο Μάικλ Τζόρνταν κατά του Τραμπ!

Και ο Μάικλ Τζόρνταν κατά του Τραμπ!

Γιώργος Κούβαρης
Και ο Μάικλ Τζόρνταν κατά του Τραμπ!

bet365

Ο Μάικλ Τζόρνταν δεν έμεινε αμέτοχος στον ντόρο που επικράτησε μετά την κριτική του προέδρου των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ σε βάρος των παικτών του ΝΒΑ και του NFL.

Πρώτο τραπέζι Vista! Με ανανεωμένη πλατφόρμα και νέο mobile site. (21+)!

Ο καλύτερος μπασκετμπολίστας όλων των εποχών και νυν ιδιοκτήτης των Σάρλοτ Χόρνετς, δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Ένα από τα θεμελιώδη δικαιώματα στην οποία βασίζεται αυτή η χώρα είναι η ελευθερία του λόγου. Και έχουμε παράδοση μη βίαιης και ειρηνικής διαμαρτυρίας» δήλωσε ο Μάικλ Τζόρνταν σύμφωνα με τον Ρικ Μπόνελ της «Charlotte Observer» και συνέχισε:

«Αυτοί που ασκούν το δικαίωμα να εκφράζονται ειρηνικά δεν πρέπει να εξοντώνονται. Σε μια εποχή αυξανόμενης διχόνοιας και μίσους σε αυτή τη χώρα , θα πρέπει να αναζητούμε τρόπους για να συνεργαζόμαστε, να υποστηρίζουμε ο ένας τον άλλον και να μην δημιουργούμε περισσότερη διαίρεση».

Και κατέληξε; «Στηρίζω τον κομισάριο, Άνταμ Σίλβερ, τους παίκτες και όσους επιθυμούν να ασκήσουν το δικαίωμά τους στην ελευθερία του λόγου».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα