Kερ σε Τραμπ: «Εσύ τιμάς τις ΗΠΑ με την συμπεριφορά σου;»

Kερ σε Τραμπ: «Εσύ τιμάς τις ΗΠΑ με την συμπεριφορά σου;»

Νίκος Καρφής
Kερ σε Τραμπ: «Εσύ τιμάς τις ΗΠΑ με την συμπεριφορά σου;»

bet365

Ο Στιβ Κερ μίλησε για την άρνηση του Ντόναλντ Τραμπ να δεχτεί τους Ουόριορς στον Λευκό Οίκο και αναρωτήθηκε αν ο πρόεδρος των ΗΠΑ τιμά την πατρίδα του με την παρουσία σου.

Οι σχέσεις μεταξύ του Ντόναλντ Τραμπ και των Ουόριορς είναι στο χειρότερο δυνατό σημείο.

Ο Στεφ Κάρι δήλωσε χθες πως δεν μπορεί να ανεχτεί τον πρόεδρο των ΗΠΑ, αναφέροντας πως δεν θα παρευρεθεί στον Λευκό Οίκο αν δεχτεί πρόσκληση η ομάδα του. Ο Τραμπ από την πλευρά του απάντησε στον γκαρντ των Ουόριορς, τονίζοντας πως οι «πολεμιστές» δεν είναι καλοδεχούμενοι στον Λευκό Οίκο.

Τη σκυτάλη πήρε και ο Στιβ Κερ, ο οποίος δεν γινόταν να μην πάρει θέση για το θέμα: «Τώρα υπάρχει πρόβλημα. Στο tweet για τον Στεφ, ο Τραμπ ανέφερε πως είναι τιμή να πηγαίνεις στον Λευκό Οίκο. Όμως εσείς κύριε Πρόεδρε δεν πρέπει να τιμάτε τον Λευκό Οίκο με την παρουσία σας; Και πρέπει να το κάνετε αυτό με συμπόνια και αξιοπρέπεια. Κύριε Τραμπ είστε ο πρόεδρος. Μας εκπροσωπείτε. Μην μας χωρίζετε, φέρτε μας κοντά», ανέφερε στο Crossover.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα