Γιαννάκης: «Είχαμε καλύτερη επικοινωνία»

Γιαννάκης: «Είχαμε καλύτερη επικοινωνία»

Γιαννάκης: «Είχαμε καλύτερη επικοινωνία»

Η βελτίωση που παρουσίασε ο Άρης σε σχέση με τους προηγούμενους δύο αγώνες στο τουρνουά της Τόφας «ανάγκασε» τον Παναγιώτη Γιαννάκη να χαμογελάσει και να αναφερθεί στην πρόοδο που έχει η ομάδα του.

«Η διαφορά σε σχέση με τους προηγούμενους αγώνες ήταν ότι σήμερα κάναμε λιγότερα λάθη στην άμυνα, είχαμε καλύτερες συνεργασίες αμυντικές και πιέσαμε περισσότερο τη μπάλα. Στην επίθεση είχαμε καλύτερες αποφάσεις και κρατήσαμε καλύτερες αποστάσεις. Το σημαντικό για μένα είναι ότι παρότι ήρθαμε σε ένα τουρνουά μετά από καιρό και με παιδιά που δεν γνωρίζονται μεταξύ τους, παιχνίδι με το παιχνίδι γινόμασταν καλύτεροι και αυτό είναι πολύ σημαντικό στοιχείο. Όταν χάνεις δημιουργείται μια όχι και τόσο καλή διάθεση, αλλά νομίζω ότι σε αυτό το τουρνουά μέρα με τη μέρα έβλεπαν καλύτερα τον τρόπο με τον οποίο μπορούμε να συνεργαστούμε, την επικοινωνία μεταξύ τους, τον τρόπο που θα εκτελέσουμε και τον τρόπο που θα επιμείνουμε ακόμα και σε δύσκολες στιγμές που θα υπάρχουν μέσα στο παιχνίδι».

Κορυφαίες Στοιχηματικές Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις &  Καλύτερη Εξυπηρέτηση (21+)!

Ο προπονητής του Άρη ρωτήθηκε για τον διαφορετικό τρόπο προσέγγισης του παιχνιδιού καθώς μοίρασε διαφορετικά τον χρόνο συμμετοχής κρατώντας στο παρκέ για περισσότερη ώρα τους έμπειρους παίκτες. «Βάλαμε τα παιδιά που δεν ήταν στην ομάδα, είναι καινούριοι και πρέπει να γνωριστούν μεταξύ τους περισσότερο σε συνθήκες αγώνες. Βέβαια και τα άλλα παιδιά που μπήκαν έδωσαν στοιχεία κατά τη διάρκεια του τουρνουά και αυτό είναι πολύ καλό. Χρειάζονται πάνω από 10-12 παίκτες όταν θες να βγάλεις μια χρονιά και φυσικά είναι παιδιά νέα, τα οποία χρειαζόμαστε για το μέλλον της ομάδας. Υπήρχαν στιγμές που έδωσαν πολύ καλά στοιχεία στην ομάδα».

Σε ερώτηση για την απόδοση του Κουάμε Βον ο οποίος στην τελευταία περίοδο ανέλαβε πρωτοβουλίες, απάντησε: «Λογικό είναι. Μέρα με τη μέρα αυτό προσπαθούμε να βάλουμε στο μυαλό των παιδιών, ότι πρέπει να γνωρίσουμε τον τρόπο που παίζουμε και να γνωρίσει ο ένας τον άλλον. Φυσικά και να αποκτήσουμε μεγαλύτερη επιθετικότητα και στα δύο μέρη του γηπέδου. Αυτό μετράει πάρα πολύ στο να είσαι αποτελεσματικός. Μέρα με τη μέρα η ομάδα δείχνει στοιχεία που μπαίνουν στο παιχνίδι της και μπορούμε να πούμε ότι θα είμαστε καλύτεροι στο επόμενο διάστημα».

Best of internet