Γιαννάκης: «Να σταματήσουμε την εσωστρέφεια»

Γιαννάκης: «Να σταματήσουμε την εσωστρέφεια»

Γιαννάκης: «Να σταματήσουμε την εσωστρέφεια»

Το κύμα παραιτήσεων στην ΚΑΕ Άρης, το δυσοίωνο μέλλον έχουν προβληματίσει τον Παναγιώτη Γιαννάκη. Ο έμπειρος τεχνικός έστειλε νέα μηνύματα από την Προύσα όπου βρίσκεται η αποστολή των «κίτρινων» μετέχοντας στο τουρνουά της Τόφας.

Ο «Δράκος» αρχικά ρωτήθηκε για τις διαδοχικές παραιτήσεις που υπέβαλαν στην ΚΑΕ οι κ. κ. Αρβανίτης, Ρούσος και Νικολός. «Δεν είμαι ενήμερος για τους λόγους. Έμαθα ότι παραιτήθηκαν. Θέλω να πιστεύω ότι μέρα με τη μέρα θα γινόμαστε πιο δυνατοί και θα πρέπει να σταματήσουμε να έχουμε εσωστρέφεια. Αυτό είναι το βασικό ζήτημα και το δεύτερο βασικό είναι ότι πρέπει να βρούμε άμεσα λύσεις. Όλους χρειαζόμαστε, όλοι έχουν ρόλο και όλοι πρέπει να είναι κοντά στην ομάδα. Η σκληρή δουλειά βοηθάει και εμάς και τον Άρη», απάντησε.

Ο έμπειρος τεχνικός ρωτήθηκε για το αν ο ίδιος σκέφτεται να εγκαταλείψει την προσπάθεια. «Εγώ είμαι εδώ γιατί εκτιμώ την προσπάθεια των παιδιών και είμαι μαζί τους. Ήρθαμε να δουλέψουμε, να αλλάξουμε επίπεδο και πιστεύω θα τα καταφέρουν. Και τα προσόντα έχουν και όταν μπαίνεις μέσα στο γήπεδο πρέπει να τα ξεχνάς όλα, γιατί ο καλύτερος σύντροφος είναι το παιχνίδι, το μπάσκετ και η βελτίωσή σου. Μέχρι στιγμής τα παιδιά προσπαθούν πολύ, έχουμε βάλει πολλή προπόνηση, το πρωί είχαμε προπόνηση άσχετα με το παιχνίδι και με τον ίδιο τρόπο θα συνεχίσουμε, μέχρι να ετοιμαστούμε», απάντησε.

Best of internet