Γιαννάκης: «Δεν είχαμε φρεσκάδα»

Γιαννάκης: «Δεν είχαμε φρεσκάδα»

Gazzetta team
Γιαννάκης: «Δεν είχαμε φρεσκάδα»

bet365

Η εμφάνιση του Άρη για περίπου 20 αγωνιστικά λεπτά ικανοποίησε τον Παναγιώτη Γιαννάκη ο οποίος είδε βελτίωση στην ομάδα του, σημειώνοντας όμως ότι χρειάζεται πολύ προσπάθεια για να φθάσει στο σημείο που επιθυμεί.

«Βελτιώσαμε κάποια πράγματα στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού, αλλά δεν είχαμε τη φρεσκάδα να παίξουμε μέχρι το τέλος. Φορτώθηκαν και τα παιδιά με φάουλ, είχαμε μια δύσκολη κατάσταση, κάποιες αποφάσεις που μέτρησαν. Πρέπει να βελτιωθούμε και σε αυτό το κομμάτι. Δεν πρέπει να χαρίζουμε κανένα καλάθι, κανέναν πόντο σε κανέναν αλλά να παλεύουμε να τον αποφύγουμε. Παρότι είχαμε καλές στιγμές στο μεγαλύτερο διάστημα, όταν βρεθήκαμε στην κούραση και τα φάουλ, αντιδράσαμε σπασμωδικά, με αποφάσεις που δημιούργησαν αυτή τη διαφορά. Βελτιωνόμαστε μέρα με τη μέρα και θα γινόμαστε καλύτεροι μέσα από δυνατά παιχνίδια», είπε αρχικά.

Σε ερώτηση για το τι άλλαξε στον σημερινό(22/9) Άρη σε σχέση με την ομάδα του αγώνα με την Τόφας, απάντησε ότι… «είχαμε καλύτερη κυκλοφορία της μπάλας και πιο επιθετική συμπεριφορά στην άμυνα. Είχαμε καλές στιγμές σε διάφορα σημεία του παιχνιδιού». Ρωτήθηκε επίσης για το αν ο Άρης των πρώτων 12 λεπτών είναι κοντά σε αυτό που φαντάζεται ο ίδιος. «Αυτό είναι δεδομένο. Η ομάδα πρέπει να παίξει σε όλο το γήπεδο, πρέπει να πρεσάρει. Δείξαμε κάποια πράγματα, αλλά δεν είχαμε την φρεσκάδα που θέλαμε».

Ρωτήθηκε μάλιστα και για μια ενέργεια του Χρηστίδη ο οποίος σε ένα κάρφωμα του Γάλλου Φαλ κάλυψε το πρόσωπό του κι εκεί ο Γιαννάκης του έκανε παρατήρηση. «Δεν πρέπει να φοβάται τη μπάλα. Η μπάλα δεν μπορεί να σου κάνει κακό, ακόμα κι αν σε χτυπάει στο κεφάλι. Είναι νεαρός, αλλά κάθε μέρα βελτιώνεται και μαθαίνει και είναι ευχάριστο για όλους μας», απάντησε.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα