Ράντολφ: «Δεν πληρώθηκα από την Σλοβενία»!

Κάτια Πετροπούλου
Ράντολφ: «Δεν πληρώθηκα από την Σλοβενία»!

bet365

Για την προβολή του, και όχι για τα χρήματα, φόρεσε το εθνόσημο της Σλοβενίας ο Άντονι Ράντολφ, όπως εξήγησε ο ίδιος.

Αν μη τι άλλο, ο Άντονι Ράντολφ «έλαμψε» επίσης στο Eurobasket, δίπλα στους Λούκα Ντόντσιτς και Γκόραν Ντράγκιτς.

Ο πρωταθλητής Ευρώπης με την Σλοβενία, μιλώντας στο «theundefeated», απάντησε σε όσους τον κατηγόρησαν πως φόρεσε το εθνόσημο άλλης χώρας για τα λεφτά.

«Όχι, δεν πληρώθηκα. Το έκανα για να έχω μεγαλύτερη "έκθεση" και για τα οφέλη του να έχω ευρωπαϊκό διαβατήριο. Ο Λούκα Ντόντσιτς είναι Σλοβένος. Το ίδιο και ο Γκόραν Ντράγκιτς. Ο ατζέντης μου, Ράντε Φιλίποβιτς, μάς εκπροσωπεί και τους τρεις. Το έκανα για να έχω μεγαλύτερη "έκθεση, παίζοντας δίπλα στον Λούκα και τον Γκόραν, σε ένα τουρνουά που βρίσκονται οι κορυφαίοι παίκτες της Ευρώπης και πολύ stars του ΝΒΑ.

Αρχικά σκεφτόμουν να αρνηθώ. Όταν ετοιμάζεται να εκπροσωπήσεις μία χώρα, θες να είναι η χώρα από την οποία κατάγεσαι. Θες να είναι κάτι ξεχωριστό! Ωστόσο, συναντήθηκα με τον Ράσο Νεστέροβιτς, τον Γκόραν Ντράγκιτς, τον Ράντε και τον Ισπανό ατζέντη μου (Ενρίκε Βιγιαλόμπος) στην Μαδρίτη το Μάιο. Μου εξήγησαν το πλάνο και πως αν αγωνιστώ, η ομάδα μπορεί να κερδίσει το χρυσό. Μίλησα με την ομάδα μου και αποφασίσαμε ότι ήταν η καλύτερη επιλογή για να αναπτυχθώ ως παίκτης», παραδέχθηκε ο παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης.

Ωστόσο, ο Ράντολφ άφησε το... στίγμα του στο Πανευρωπαϊκό Τουρνουά και για το επεισόδιο με τον Κρίσταπς Πορζίνγκις, στον μεταξύ τους αγώνα. Ο ίδιος σχολίασε: «Τις επόμενες μέρες μετά το περιστατικό, μού έστελναν ρατσιστικά μηνύματα οπαδοί από την Τουρκία και τη Λετονία. Άνθρωποι από τη Νέα Υόρκη (σ.σ. ο Πορζίνγκις παίζει στους Νικς) μού έλεγαν πως αν πάω στη Νέα Υόρκη, θα με σκοτώσουν. Δεν απάντησα σε κανέναν, δεν σπατάλησα την ενέργειά μου σε αυτό. Του είπα απλά ότι έχει πρόβλημα, γιατί τον είδα να έρχεται καταπάνω μου. Πόσους καυγάδες έχετε δει στο παρκέ; Στο τέλος της ημέρας, είναι απλά ένα παιχνίδι μπάσκετ. Ο Πορζίνγκις είναι σπουδαίο ταλέντο και εκπληκτικός παίκτης. Ήταν πολύ περίεργο να σκέφτομαι ότι κάποιοι άνθρωποι ένιωσαν τόσο άσχημα για κάποιον που δεν μ' έχουν καν συναντήσει. Καταλαβαίνω πως οι οπαδοί αισθάνονται ιδιαίτερα πράγματα για τους αγαπημένους τους παίκτες. Όπως και να 'χει, το χρησιμοποίησα ως κίνητρο. Με βοήθησε να συγκεντρωθώ στο επόμενο παιχνίδι και να θέλω το χρυσό ακόμη περισσότερο».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα