Τουρκική οικογένεια μαγεύτηκε από τον Άρη

Τουρκική οικογένεια μαγεύτηκε από τον Άρη

Τουρκική οικογένεια μαγεύτηκε από τον Άρη

Δεν είναι απλά ασυνήθιστο αλλά σπάνιο. Μια τετραμελής τουρκική οικογένεια παρότι είναι φίλοι της Τόφας Μπούρσα προτίμησαν να παρακολουθήσουν τον αγώνα της Τόφας με τον Άρη φορώντας τα διακριτικά της ελληνικής ομάδας καθώς «μαγεύτηκε» μαθαίνοντας την ιστορία του συλλόγου.

Ο Σεϊχάν Σαρπέρ, η σύζυγός του Κεριμάν και τα δύο μικρά παιδιά τους – Κερίμ και Σελίν – βρέθηκαν στο Tofas Sports Salonu φορώντας μπλούζες και καπελάκια του Άρη. Περίμεναν την αποστολή του Άρη να φθάσει στο γήπεδο κι αφού ο μικρός Κερίμ (αγωνίζεται μάλιστα στα τμήματα junior της Τόφας) φωτογραφήθηκε με όλους τους παίκτες του Άρη στη συνέχεια όλη η οικογένεια φωτογραφήθηκε με τον Παναγιώτη Γιαννάκη.

Η σχέση της οικογένειας με τον Άρη άρχισε το περασμένο καλοκαίρι όταν επισκέφθηκε τη Θεσσαλονίκη και λόγω της ιδιαίτερης αγάπης τους για το μπάσκετ βρέθηκαν στο Nick Galis Hall αλλά και στο Μουσείο της ΚΑΕ. Γνωρίζοντας την ιστορία του Άρη, εντυπωσιάστηκαν και όταν έμαθαν ότι οι «κίτρινοι» θα αγωνιστούν στο τουρνουά της Τόφας, δεν έχασαν την ευκαιρία να δουν από κοντά την ομάδα.

Best of internet