Γιαννάκης: «Χρειαζόμαστε χρόνο, έχουμε προσόντα»

Γιαννάκης: «Χρειαζόμαστε χρόνο, έχουμε προσόντα»

Γιαννάκης: «Χρειαζόμαστε χρόνο, έχουμε προσόντα»

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης έκανε το σχόλιό του μετά την ήττα από την Τόφας κι έκρινε ότι ο Άρης παραμένει σε στάδιο αφομοίωσης.

Ο προπονητής του Άρη, μετά από την ήττα από την Τόφας, στάθηκε στα δύο αγωνιστικά πρόσωπα που παρουσίασε στον αγώνα η ομάδα του.

«Ήρθαμε εδώ μετά από πολύ δυνατές προπονήσεις. Δεν ήμασταν έτοιμοι να παίξουμε αυτό το παιχνίδι. Φάνηκε στο πρώτο ημίχρονο αυτό, αλλά στο δεύτερο μπορέσαμε να βγάλουμε πράγματα τα οποία πιστεύουμε ότι στο μέλλον θα μας βοηθήσουν στο επίπεδο που θέλουμε», είπε αρχικά και απάντησε σε ερώτημα για το καλύτερο πρόσωπο του Άρη στην τελευταία περίοδο όπου χρησιμοποίησε ελληνικό σχήμα: «Δεν είναι ακριβώς αυτό. Η αφομοίωση είναι πιο εύκολη, αλλά τα περισσότερα παιδιά δεν έχουν εμπειρία από τον τρόπο που παίζονται αυτά τα παιχνίδια, παρότι κάποιοι έχουν καλή παρουσία σε άλλα πρωταθλήματα. Δεν είναι ακόμα έτοιμοι να αντιμετωπίσουν δυσκολίες σε ένα φιλικό που παίζεις με τον γήπεδουχο και θέλει να εκβιάσει το παιχνίδι, να το κάνει υπέρ του. Στο δεύτερο προσαρμοστήκαμε καλύτερα και αυτός ήταν ο λόγος που ήμασταν πιο έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε δυσκολίες. Χρειαζόμαστε χρόνο. Η ομάδα έχει προσόντα, φαίνεται από τις συνεργασίες, αλλά χρειάζονται καθαρότερο μυαλό και ηρεμία στον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζουμε κάθε αντίπαλο. Δεν το καταφέραμε στο πρώτο μέρος, ήμασταν νωθροί και αγχώδεις».

Σε ερώτηση σχετική με το επίπεδο επιρροής της κούρασης, απάντησε: «Φυσικά και παίζει ρόλο, γιατί όταν κάποιος είναι κουρασμένος, έχει θέμα και στην αρχή του παιχνιδιού. Όταν ηρεμήσει το μυαλό του και καταλάβει τι ήρθαμε να κάνουμε στα φιλικά και ότι δεν είναι αυτοσκοπός ένα καλάθι, αλλά να δεις πως λειτουργούν οι συμπαίκτες σου».

Best of internet