Με Καλαϊτζάκη η προπόνηση

Με Καλαϊτζάκη η προπόνηση

Με Καλαϊτζάκη η προπόνηση

Ο Γιώργος Καλαϊτζάκης ακολούθησε το κανονικό πρόγραμμα του Παναθηναϊκού ενόψει του φιλικού αγώνα με την Αναντολού Εφές.  

Με τον Λούκας Λεκαβίτσιους να μένει εκτός κάνοντας θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα πραγματοποιήθηκε η σημερινή (21/9) προπόνηση του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ εν όψει της αυριανής φιλικής αναμέτρησης με την Αναντολού Εφές  (22/9, 20.30).

Ο Γιωργος Καλαϊτζακης, ο οποίος είχε αποκομίσει μια κάκωση στον αριστερό μηρό από την προχθεσινή προπόνηση, ακολούθησε το κανονικό πρόγραμμα.

Παράλληλα η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ενημέρωσε για τον τρόπο διάθεσης των εισιτηρίων για τον αγώνα με την Εφές

«Τα εισιτήρια για το παιχνίδι με την Αναντολού Εφές, στο πρώτο "τεστ" με όλη την ομάδα παρούσα (και τους διεθνείς) και την... πρεμιέρα της νέας φανέλας διατίθενται από τα κάτωθι σημεία:

Το γήπεδο "Απόστολος Νικολαΐδης", Λ. Αλεξάνδρας, Θύρα 10 (Ωράριο Λειτουργίας: Δευτέρα με Παρασκευή 10.00-18.00).

Με Ηλεκτρονική αγορά μέσω του paobc.gr και viva.gr

Τηλεφωνικά στο 11876 (Χρέωση από σταθερό: 0,96€ / λεπτό και από κινητό: 1,09€ / λεπτό)

Την ημέρα του αγώνα (22/9), τα εκδοτήρια στο ΟΑΚΑ θα λειτουργούν 3 ώρες πριν την έναρξη και  μέχρι 20 λεπτά μετά τη έναρξη του αγώνα. Τα σημεία των εκδοτηρίων είναι στο σταθμό ΗΣΑΠ "Ειρήνη" και στο Parking 5.

Παρακαλούνται οι φίλαθλοι που έχουν προχωρήσει σε ηλεκτρονική αγορά του εισιτηρίου τους, να το εκτυπώσουν σε έντυπη μορφή ή να προμηθεύονται το απόκομμα του εισιτήριό τους  από τα εκδοτήρια του γηπέδου, καθώς δεν είναι εφικτή η είσοδος στο γήπεδο με την επίδειξη του εισιτηρίου σε ηλεκτρονική μορφή (επίδειξη από κινητό).

***Για την εν λόγω φιλική αναμέτρηση θα ισχύσουν κανονικά οι κάρτες διαρκείας. 
***Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός σας υπενθυμίζει πως για την αγορά εισιτηρίου είναι απαραίτητη  η  αναφορά του ΑΜΚΑ (Αριθμού Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης)«!

Best of internet