Τσόχλας: «Είμαστε σε πολύ καλό επίπεδο»

Τσόχλας: «Είμαστε σε πολύ καλό επίπεδο»

Τσόχλας: «Είμαστε σε πολύ καλό επίπεδο»

Ο Απόλλων Τσόχλας σχολίασε τη νίκη του ΠΑΟΚ επί της Γεσιλγκιρεσούν  ενώ αναφέρθηκε στο επίπεδο ετοιμότητας του «Δικεφάλου».  

Ο γκαρντ του ΠΑΟΚ τόνισε ότι η ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου έβγαλε πολλά καλά στοιχεία, παίζοντας με μεγαλύτερη ενέργεια και έχοντας πλουραλισμό στην επίθεση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Απόλλωνα Τσόχλα μετά τη νίκη επί της Γεσιλγκιρεσούν:

«Σίγουρα πραγματοποιήσαμε μία πολύ καλή εμφάνιση σήμερα. Είναι πολύ θετικό ότι αντιδράσαμε μετά την χθεσινή ήττα. Είδαμε κάποια πράγματα στο βίντεο, μιλήσαμε και βγάλαμε τα στοιχεία που θέλαμε.  

Το κυριότερο είναι ότι βγήκαμε με πολύ μεγάλη ενέργεια στο παιχνίδι, παίξαμε πολύ καλή άμυνα ειδικά στο δεύτερο δεκάλεπτο και αυτό μας έδωσε τη δυνατότητα να τρέξουμε στον αιφνιδιασμό, να βάλουμε μερικούς εύκολους πόντους και να ανοίξουμε το σκορ. Είχαμε μεγάλο πλουραλισμό στην επίθεση και αρκετές ασίστ και έτσι ήρθε μια σχετικά εύκολη νίκη και μια καλή εμφάνιση».

Για το κατά πόσο είναι ευχαριστημένος από το επίπεδο στο οποίο βρίσκεται η ομάδα: «Θεωρώ ότι είμαστε σε ένα πάρα πολύ καλό επίπεδο για την εποχή. Βελτιωνόμαστε μέρα με τη μέρα και μέσα από τα φιλικά προσπαθούμε να βρούμε τη χημεία».

Για το κατά πόσο επηρεάζεται η προετοιμασία από τους τραυματίες: «Σίγουρα είναι κάτι που μας δυσκολεύει, αλλά είναι και αυτό ένα κομμάτι της προπόνησης. Πρέπει να μάθουμε πως θα ξεπερνάμε αυτές τις δυσκολίες μέσα στη σεζόν και σίγουρα είναι κάτι που μπορεί να πετύχουμε αν είμαστε συγκεντρωμένοι».

Best of internet