ΠΣΑΚ για Πανιώνιο: «Δεν χρειάζονται εκβιασμοί...»

Gazzetta team
ΠΣΑΚ για Πανιώνιο: «Δεν χρειάζονται εκβιασμοί...»

bet365

Ο ΠΣΑΚ τοποθετήθηκε για την κατάσταση που επικρατεί στον Πανιώνιο και ζήτησε να κάτσουν όλοι σε ένα τραπέζι, να τηρηθούν τα συμφωνηθέντα και να δοθεί η ελευθέρα των παικτών.

Κορυφαίες Στοιχηματικές Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις & Καλύτερη Εξυπηρέτηση (21+)!

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών, παρακολουθεί τις εξελίξεις στο τμήμα μπάσκετ του Πανιωνίου και μιλάει καθημερινά με τα μέλη του.

Με έκπληξη έχουμε πληροφορηθεί, ότι κάποια απο τα μέλη μας που αγωνίστηκαν στην ιστορική ομάδα του Πανιωνίου την περασμένη σεζόν, δεν μπορούν να πάρουν την ελευθέρα τους, εάν δεν υπογράψουν, ότι η -υπό σύσταση- ΚΑΕ δεν τους οφείλει κάτι απο τα δεδουλευμένα τους.

Αναγνωρίζουμε ότι οι οφειλές προς τους αθλητές, εχουν προέλθει απο την προηγούμενη διοίκηση αλλα οι ομάδες όπως γνωρίζει ο "ιστορικός" εχουν συνέχεια...

Ο ΠΣΑΚ, καλεί τη διοίκηση των "κυανέρυθρων" να καθίσει σε ένα τραπέζι με τους παίκτες και να τα βρουν, να τηρηθούν τα συμφωνηθέντα και να δοθεί η ελευθέρα των παικτών, οι οποίοι ανέβασαν την ομάδα στη Α1, προκειμένου να αγωνιστούν στις ομάδες που επιθυμούν και παράλληλα, να μην αμαυρωθεί το τεράστιο όνομα "Πανιώνιος".»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα