«Μέσα» οι διεθνείς, εκτός ο Σίνγκλετον

Gazzetta team
«Μέσα» οι διεθνείς, εκτός ο Σίνγκλετον

bet365

Ο Παναθηναϊκός έχει μπροστά του το τρίτο φιλικό στο ΟΑΚΑ κόντρα στην Αναντολού Εφές (22/9, 20:30) ενώ στην προπόνηση συμμετείχαν οι διεθνείς, όχι όμως και ο Κρις Σίνγκλετον.

Σε αντίθεση με τα παιχνίδια κόντρα σε Ούνιξ Καζάν και ΤΣΣΚΑ Μόσχας, ο Τσάβι Πασκουάλ θα μπορεί να υπολογίζει ενόψει Εφές και στους διεθνείς Καλάθη, Παππά και Αντετοκούνμπο οι οποίοι ενσωματώθηκαν στις προπονήσεις των «πρασίνων».

Εκτός έμεινε ο τραυματίας Λούκας Λεκαβίτσιους και ο Κρις Σίνγκλετον ο οποίος μετέβη στη Βαρκελώνη για μια υποχρέωση με την Euroleague. Στο ματς με την Εφές θα γίνουν τα αποκαλυπτήρια της νέας φανέλας.

Η ενημέρωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός

«Με δύο προπονήσεις (πρωί-απόγευμα) στο ΟΑΚΑ συνεχίστηκε σήμερα (19/9) η προετοιμασία του Παναθηναϊκού Superfoods εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου και της φιλικής αναμέτρησης με την Αναντολού Εφές (22/9, 20.30).

Σε αυτές συμμετείχαν κανονικά οι Έλληνες διεθνείς αθλητές της ομάδας, Νικ Καλάθης, Νίκος Παππάς και Θανασης Αντετοκούνμπο αλλά απουσίαζαν ο τραυματίας Λούκας Λεκαβίτσιους και ο Κρις Σίνγκλετον, ο οποίος μετέβη στη Βαρκελώνη για μια υποχρέωση με την Ευρωλίγκα. Ο Αμερικάνος φόργουορντ-σέντερ θα ενσωματωθεί στις προπονήσεις των «πράσινων» από αύριο (20/9)».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα