Χωρίς Πέτγουεϊ στην Τουρκία!

Χωρίς Πέτγουεϊ στην Τουρκία!

Βασίλης Βλαχόπουλος
Χωρίς Πέτγουεϊ στην Τουρκία!

bet365

Ο Μπρεντ Πέτγουεϊ δεν είναι σε θέση να μπει σε συνθήκες αγώνα κι έτσι δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του Άρη η οποία αύριο(20/9) θα αναχωρήσει για την Προύσα όπου θα λάβει μέρος στο τουρνουά της Τόφας.

Το gazzetta.gr είχε αναφέρει ότι υπάρχει έντονος προβληματισμός στις τάξεις των «κίτρινων» για την κατάσταση υγείας του έμπειρου Αμερικανού ο οποίος κάνει μεγάλη προσπάθεια για να φθάσει στο επιθυμητό αγωνιστικό επίπεδο αλλά οι ενοχλήσεις στον ώμο και στον αχίλλειο δεν του το επιτρέπουν. Σύμφωνα με την ενημέρωση που παρείχε η ΚΑΕ, ο Αμερικανός δεν συμμετείχε ούτε στη σημερινή(19/9) απογευματινή προπόνηση και θα μείνει στη Θεσσαλονίκη για να ακολουθήσει πρόγραμμα θεραπείας.

Το ζήτημα είναι ότι ο Παναγιώτης Γιαννάκης ήλπιζε ότι η ομάδα του θα πήγαινε πλήρης στην Προύσα για το τουρνουά της Τόφας, αλλά συμβαίνει το αντίθετο καθώς ο Πέτγουεϊ αντιμετωπίζει προβλήματα και επί του παρόντος ουδείς μπορεί να εγγυηθεί για την ημερομηνία επιστροφής του στη δράση, ενώ ακόμη δεν έχει αποκτηθεί βασικός σέντερ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα