Ταρνατώρος: «Δεν μπορείς να πληρώνεις όποτε κι όπως θέλεις»

Ταρνατώρος: «Δεν μπορείς να πληρώνεις όποτε κι όπως θέλεις»

Ταρνατώρος: «Δεν μπορείς να πληρώνεις όποτε κι όπως θέλεις»

Την έντονη ανησυχία του για το μέλλον του μπασκετικού Άρη εξέφρασε ο πρώην παράγοντας των «κίτρινων», Φάνης Ταρνατώρος, σημειώνοντας ότι ακούγοντας τον Νίκο Λάσκαρη κατάλαβε ότι δεν υπάρχει προοπτική.

Ο κ. Ταρνατώρος παραχώρησε συνέντευξη στον Ρ/Σ Metropolis 95.5 και ανέφερε αρχικά. «Δεν κατάλαβα τίποτα από τον Λάσκαρη (από την τελευταία ραδιοφωνική συνέντευξή του). Μόνο θα, θα και θα. Κι εφόσον πάρουμε το Τζόκερ θα κάνουμε αυτό. Κι αν πιάσουμε και το Λόττο εκείνο. Αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν η φοβερή σιγουριά του Παπακυριάκη, ο οποίος είναι δικηγόρος και μέσα στον χώρο. Οι αθλητικές ανώνυμες εταιρείες είναι ιδιαίτερη περίπτωση. Δεν μπορείς να πληρώνεις όποτε θες και όπως θες. Υπάρχουν ημερομηνίες, προσφυγές, δικαστικές αποφάσεις. Πώς θα αντιμετωπιστούν όλα αυτά, δεν ξέρω. Και επειδή βαραίνουν πολύ τα πράγματα και δεν βλέπω έσοδα από πουθενά, θεωρώ ότι είμαστε σε επικίνδυνο σταυροδρόμι. Είπε ο Παπακυριάκης ότι πρέπει να μαζέψουμε 3,2 εκ. ή ένα ποσό κοντά στα 3,2 εκατομμύρια. Από τη στιγμή που τα έσοδα είναι μηδέν με εξαίρεση χίλιους Αρειανούς που πήραν διαρκείας, πώς θα μαζευτούν τα χρήματα;», είπε αρχικά.

Ρωτήθηκε για το σχέδιο ανοιχτής αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου. «Δεν υπάρχουν αυτά. Είναι ιστορίες για να περνάει ο καιρός. Όλα αυτά τα πράγματα θα μας δημιουργήσουν πρόβλημα. Ήδη από τον Ιούνιο προσπαθούμε να του δώσουμε να καταλάβει ότι το καλύτερο που θα μπορούσε να κάνει είναι να κάνει στην άκρη, να δημιουργήσει ο κ. Αρβανίτης ένα συμβούλιο. Αν είχε γίνει αυτό, πιστεύω και περισσότερα διαρκείας θα είχε, και φανέλα θα είχαμε κλείσει. Τα τηλεοπτικά είναι δεσμευμένα εκ προοιμίου. Άλλωστε κανείς δεν υπογράφει αν δεν πάρει αυτές τις εγγυήσεις. Δεν ξέρω αν τη βγάλει τη χρονιά η ομάδα, γιατί αν δεν βρεθούν λεφτά δεν μπορεί να βγει. Αν υποθέσουμε, όμως, ότι βγει το πρόβλημα που θα έχουμε τον επόμενο Μάιο θα είναι τεράστιο. Κι αυτό, γιατί ο Άρης θα έχει να αντιμετωπίσει τις περσινές προσφυγές, συν τα φετινά έξοδα. Και η τρύπα θα είναι πολύ μεγάλη».

Best of internet