Η νέα εποχή των εμφανίσεων του ΝΒΑ! (pics)

Η νέα εποχή των εμφανίσεων του ΝΒΑ! (pics)

Η νέα εποχή των εμφανίσεων του ΝΒΑ! (pics)

Η συνεργασία της Nike με το NBA, η οποία ανακοινώθηκε τον Ιούνιο του 2015, ξεκινά την περίοδο 2017-18 με τη νέα τεχνολογία προσφέρει εξατομικευμένες εμπειρίες άλλου επιπέδου.

Bwin Sports App –  Εύχρηστη εφαρμογή για iphone και Android κινητά. (21+)!

Η ΝΙΚΕ έχει πάει την τεχνολογία σε άλλο επίπεδο δημιουργώντας μια νέα εποχή στις φανέλες του ΝΒΑ.

Συγκεκριμένα: 

«Οι ομάδες της Βοστόνης, του Σικάγο και του Κλίβελαντ επιλέγουν μαύρο φόντο — που αποπνέει μια αίσθηση δύναμης και εξουσίας — για την εμφάνισή τους. Σε κάθε εμφάνιση, οι λεπτομέρειες διαφέρουν ανάλογα με την ομάδα: το Σικάγο αποτίει φόρο τιμής στις παραδοσιακές ρίγες του, ενώ το Κλίβελαντ επιδεικνύει το συνοδευτικό λογότυπο του. Αυτό το στοιχείο υιοθετείται και στην εμφάνιση του Μιλγουόκι, με το δυνατό νέο λογότυπο Buck να εμφανίζεται στην μπροστινή πλευρά της φανέλας, στο κέντρο. Από την άλλη πλευρά, στην εμφάνιση του Ντένβερ είναι εμφανής ο ρόλος της παράδοσης (όπου το περίφημο υψόμετρο της πόλης προβάλλεται ως πλεονέκτημα), το ίδιο και στην εμφάνιση της ομάδας της Φιλαδέλφεια (όπου η λέξη «Sixers» εμφανίζεται με λευκό χρώμα). 

Ίσως η πιο δυναμική δήλωση είναι αυτή των πρωταθλητών, των Golden State Warriors, όπου στην εμφάνιση αποτίνουν φόρο τιμής στην πολιτιστική κληρονομιά της πόλης τους: του Όκλαντ. Χρησιμοποιώντας ένα εμβληματικό σχέδιο, η εμφάνιση των Warriors εμφανίζει τη φράση «The Town» (Η πόλη) επάνω από έναν νέο θυρεό της ομάδας, που χρησιμοποιεί τη βελανιδιά του Όκλαντ (ένα σχέδιο που εμφανίζεται σε πινακίδες δρόμων και το οποίο απέκτησε η ομάδα με τη βοήθεια του Δήμου του Όκλαντ). 

Οι εμβληματικές εμφανίσεις της Nike για τις ομάδες του NBA θα είναι διαθέσιμες από τις 20 Νοεμβρίου στον διαδικτυακό τόπο nike.com/nba.

Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ NIKE CONNECT ΦΕΡΝΕΙ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ FANS ΤΟΥ NBA

Η Nike και το NBA παρουσίασαν το μέλλον των ρούχων για τους φίλαθλους, ξεκινώντας με την πρώτη φανέλα NBA Connected. Η νέα τεχνολογία προσφέρει εξατομικευμένες εμπειρίες άλλου επιπέδου στις φανέλες του NBA παρέχοντας προσωπική πρόσβαση υψηλού επιπέδου στους αθλητές, σε αποκλειστικές προσφορές και στους αγαπημένους μας αγώνες - όλα αυτά ενεργοποιούνται μέσα από το συνδυασμό της φανέλας, ενός smartphone και του NikeConnect App.

Αυτός ο καινοτόμος συνδυασμός ρούχου και ψηφιακής τεχνολογίας κυκλοφορεί στις 29 Σεπτεμβρίου και παρέχει στα μέλη του NikePlus και στους οπαδούς του NBA πρόσβαση σε απίστευτα προϊόντα, εξατομικευμένο περιεχόμενο και αποκλειστικές εμπειρίες μέσω του λογοτύπου NikeConnect που βρίσκεται στην ετικέτα της φανέλας.

ΟΔΗΓΟΣ ΒΗΜΑ ΠΡΟΣ ΒΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΦΑΝΕΛΑΣ NIKE NBA ΜΕ NIKECONNECT:

1. ΑΠΟΚΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΦΑΝΕΛΑ NIKE NBA με NikeConnect από τους δικτυακούς τόπους nike.com/nba, nbastore.com, τα καταστήματα της Nike και τα καταστήματα λιανικής πώλησης με είδη αθλητικών ομάδων της περιοχής σας.

2. ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ NIKECONNECT APP, το οποίο είναι διαθέσιμο για iOS 11 και Android (iPhone 7 ή νεότερη έκδοση, συσκευές Android με δυνατότητα NFC) σε όλο τον κόσμο και ενεργοποιήστε το στο smartphone σας.

3. ΠΕΡΑΣΤΕ ΤΟ SMARTPHONE ΣΑΣ μπροστά από την ετικέτα στο κάτω μέρος της φανέλας Nike NBA, όπου είναι ενσωματωμένο ένα ειδικό τσιπ NFC κάτω από το λογότυπο NikeConnect. Το App θα αρχίσει να λειτουργεί αυτόματα στο smartphone σας.

5. ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΑΣ NIKEPLUS. Θα εμφανιστεί μια εορταστική σελίδα με τη φανέλα του αθλητή που επιλέξατε - είστε πλέον συνδεδεμένοι. Συνδεθείτε όποτε θέλετε για να ξεκλειδώσετε περιεχόμενο σχετικό με την ομάδα και τον αθλητή που επιλέξατε, όπως βίντεο από την άφιξη στο γήπεδο πριν από ένα παιχνίδι και πακέτα με στιγμιότυπα. Συνδεθείτε την ημέρα ενός αγώνα για να αποκτήστε πρόσθετη πρόσβαση σε αποκλειστικές προσφορές.

6. ΘΑ ΜΕΤΑΒΕΙΤΕ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΚΑΡΤΕΛΑ «TEAM» (ΟΜΑΔΑ) του App. Εκεί υπάρχει μια μπάρα όπου παρακολουθείτε την αντίστροφη μέτρηση πριν από ένα παιχνίδι μέχρι το τζάμπολ, τη βαθμολογία στη διάρκεια ενός παιχνιδιού ή την τελική βαθμολογία μετά το τέλος ενός παιχνιδιού. Άλλες πληροφορίες περιλαμβάνουν ημερομηνίες και τόπους διεξαγωγής μελλοντικών αγώνων της ομάδας σας, καθώς και στατιστικά στοιχεία για τον παίκτη που επιλέξατε.

7. Η ΚΑΡΤΕΛΑ «OFFERS» (ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ) ΣΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ APP. Κάνοντας κλικ σε αυτή την καρτέλα μπορείτε να δείτε ειδικές προσφορές για την ημέρα ενός αγώνα στο επάνω μέρος της οθόνης, οι οποίες είναι άμεσα διαθέσιμες. Από κάτω, θα δείτε την ένδειξη «Upcoming Rewards» που αναφέρονται στις ημερομηνίες μελλοντικών αγώνων. Στις προσφορές περιλαμβάνονται αποκλειστικά αδειοδοτημένα προϊόντα, προωθητικές ενέργειες του παιχνιδιού NBA 2K18, εισιτήρια αγώνων, λίστες αναπαραγωγής μουσικής Spotify που επιλέχθηκαν από αθλητές και άλλες εμπειρίες.»

Best of internet