«Καθαρή» η μαγνητική του Όγκουστ

«Καθαρή» η μαγνητική του Όγκουστ

Gazzetta team
«Καθαρή» η μαγνητική του Όγκουστ

bet365

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού προπονήθηκαν σήμερα (16/9) στο ΟΑΚΑ, με τον Ζακ Όγκουστ να απουσιάζει από την προπόνηση, αφού υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία λόγω ενοχλήσεων του στο αριστερό γόνατο. Απλή κάκωση έδειξαν τα αποτελέσματα.

Για το δεύτερο φιλικό με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας (17/9, 19.00) προετοιμάζεται ο Παναθηναϊκός. Οι «πράσινοι» έκαναν προπόνηση στο ΟΑΚΑ χωρίς τον τραυματία Λούκας Λεκαβίτσιους, αλλά και τους Καλάθη, Παππά, Αντετοκούνμπο, οι οποίοι έχουν άδεια μέχρι τη Δευτέρα (18/9).

Ο Ζακ Όγκουστ δεν έκανε προπόνηση, αφού υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία στο ΥΓΕΙΑ λόγω ενοχλήσεων στο αριστερό γόνατο, έπειτα από ένα χτύπημα που δέχθηκε στο παιχνίδι με την Ούνικς. Τα αποτελέσματα έδειξαν πως πρόκειται για μια απλή κάκωση. Ο αθλητής έκανε θεραπεία και η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί αύριο σχετικά με το αν θα παίξει στο φιλικό με την ΤΣΣΚΑ.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ για τα εισιτήρια

Ατλέτικο Μ. – Μάλαγα με επιστροφή στοιχήματος*, αν ο Γκριεζμάν ανοίξει το σκορ. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

Σημειώνεται πως διάθεση των εισιτηρίων για τον αυριανό αγώνα (ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ 5 ΕΥΡΩ) συνεχίζεται από τα κάτωθι σημεία:

Με Ηλεκτρονική αγορά μέσω του paobc.gr και viva.gr

  • Τηλεφωνικά στο 11876 (Χρέωση από σταθερό: 0,96€ / λεπτό και από κινητό: 1,09€ / λεπτό).
  • Την ημέρα του αγώνα (17/9), τα εκδοτήρια στο ΟΑΚΑ θα λειτουργούν 3 ώρες πριν την έναρξη και μέχρι 20 λεπτά μετά τη έναρξη του αγώνα. Τα σημεία των εκδοτηρίων είναι στο σταθμό ΗΣΑΠ “Ειρήνη” και στο Parking 5.
  • Παρακαλούνται οι φίλαθλοι που έχουν προχωρήσει σε ηλεκτρονική αγορά του εισιτηρίου τους, να το εκτυπώσουν σε έντυπη μορφή ή να προμηθεύονται το απόκομμα του εισιτήριό τους από τα εκδοτήρια του γηπέδου, καθώς δεν είναι εφικτή η είσοδος στο γήπεδο με την επίδειξη του εισιτηρίου σε ηλεκτρονική μορφή (επίδειξη από κινητό).
***Για την εν λόγω φιλική αναμέτρηση θα ισχύσουν κανονικά οι κάρτες διαρκείας.

***Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods σας υπενθυμίζει πως για την αγορά εισιτηρίου είναι απαραίτητη η αναφορά του ΑΜΚΑ (Αριθμού Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης)!

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα