Στο Βελιγράδι το 7ο workshop της «One Team» (pics)

Κάτια Πετροπούλου
Στο Βελιγράδι το 7ο workshop της «One Team» (pics)
Στην πόλη που θα φιλοξενήσει το Final 4 του 2018, στο Βελιγράδι, έκανε το 7ο ετήσιο workshop της η «One Team» της Euroleague.

Μια πρώτη... γεύση από την πόλη που θα διοργανώσει το Final 4 της Euroleague το 2018 πήρε η «One Team».

Το κοινωνικό πρόγραμμα της κορυφαίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης βρέθηκε στην πρωτεύουσα της Σερβίας, το Βελιγράδι, για ένα διήμερο, καθώς πραγματοποίησε το 7ο workshop του.

Ατλέτικο Μ. – Μάλαγα με επιστροφή στοιχήματος*, αν ο Γκριεζμάν ανοίξει το σκορ. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

Το workshop αυτό είχε σκοπό να βοηθήσει τους συλλόγους σε ολόκληρη την ήπειρο να προετοιμαστούν για την εφαρμογή των προγραμμάτων κοινωνικής ευθύνης, κατά τη διάρκεια της επόμενης διοργάνωσης, η οποία θα είναι η πρώτη φορά που όλες οι συμμετέχουσες ομάδες, τόσο της Euroleague, όσο και του EuroCup, θα διαχειρίζονται τις πρωτοβουλίες της «One Team».

Μέσα στο διήμερο πραγματοποιήθηκαν αρκετές δραστηριότητες - θα ακολουθήσουν κι άλλες τους επόμενους μήνες - με αποκορύφωμα τον νικητή του βραβείου «Best One Team Program», το οποίο κατέληξε στην Ζαλγκίρις.

«Το μπάσκετ είναι μεγαλύτερο από ό,τι η δράση που λαμβάνει χώρα στο γήπεδο. Έχουμε δει τα πέντε τελευταία χρόνια πως οι σύλλογοι μας και οι παίκτες έχουν σημαντικό αντίκτυπο στην κοινωνία. Αυτή η δουλειά θα συνεχιστεί κατά την διάρκεια της σεζόν και είμαστε αποφασισμένοι να δώσουμε στους ανθρώπους του Βελιγραδίου ένα Final 4 που θα θυμούνται για καιρό, με την βοήθεια της One Team», ήταν τα λόγια του Τζόρντι Μπερτομέου.

Επικεφαλής των σεμιναρίων ήταν η Άρτεμις Παναγή (Παναθηναϊκός) και ο Οζάν Χαζουβλού (Εφές). Ενεργό ρόλο στο πρότζεκ του «One Team» έχουν οι Άλμπα Βερολίνου, Τσεντεβίτα, ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Μακάμπι Τελ Αβίβ, Ολυμπιακός και Βαλένθια.