Ντένμον: «Θα είμαστε έτοιμοι για τον Ολυμπιακό»

Ντένμον: «Θα είμαστε έτοιμοι για τον Ολυμπιακό»

Γιώργος Κούβαρης
Ντένμον: «Θα είμαστε έτοιμοι για τον Ολυμπιακό»

bet365

Ο Μάρκους Ντένμον είχε αρκετές καλές στιγμές στο φιλικό με την Ούνικς, έπαιξε κυρίως στον «άσο» ενώ όπως τόνισε στο gazzetta.gr ο Παναθηναϊκός θα είναι έτοιμος για το ντέρμπι της πρεμιέρας.

Ο Αμερικανός γκαρντ μίλησε στο gazzetta.gr για την πορεία της προετοιμασίας, τα λάθη που πρέπει να διορθώσει η ομάδα του, όπως επίσης και για το πρώτο ντέρμπι της χρονιάς:

Για την προσαρμογή του: «Ο προπονητής κάνει καλή δουλειά. Δουλεύουμε πολύ μαζί στην προπόνηση, μαζί με τους συμπαίκτες μου. Είναι νωρίς ακόμα, αλλά την επόμενη εβδομάδα θα είμαστε πολύ καλύτερα, που θα είναι και οι υπόλοιποι παίκτες και θα έχουμε πλήρες ρόστερ για να μπορούμε να βρεθούμε στο παρκέ».

Οι μεγαλύτεροι αγώνες στην Sportingbet. Παίξε νόμιμα με πριμ 5%* στο Λειψία – Γκλάντμπαχ. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

Για την εικόνα του Παναθηναϊκού στο ματς με την Καζάν: «Τώρα κάνουμε αρκετά τακτικά λάθη, που είναι λογικά αν δεν έχεις συνηθίσει με τους συμπαίκτες σου στο γήπεδο. Θα επιστρέψουμε στην προπόνηση και θα γίνουμε ακόμα καλύτεροι, όμως είμαι ενθουσιασμένος για τη νέα σεζόν».

Για το τι πρέπει να βελτιώσει ο Παναθηναϊκός: «Προσπαθούμε πολύ, αλλά σίγουρα η εικόνα που είχαμε ήταν χειρότερη από αυτήν που είχαμε στην τελευταία προπόνηση. Κυρίως τακτικά στην άμυνα και στην επίθεση. Αν φτιάξουμε αυτά τα μικρά πράγματα θα είμαστε πολύ καλύτερα».

Για το τι θα προσφέρει εκείνος στην ομάδα: «Τώρα κάνω ό,τι μου ζητάει ο προπονητής. Μπορώ να παίξω και στο "1", ως πόιντ γκαρντ, με ή και μακριά από την μπάλα. Ασφαλώς τώρα που λείπει ο Νικ πρέπει να αναπληρώσω όσο μπορώ τον ρόλο του ως πόιντ γκαρντ, μαζί με τους νεαρούς παίκτες που έχουμε. Ακόμα είναι νωρίς. Δεν είμαι σίγουρος για τον ακριβή ρόλο μου στην ομάδα, όμως ό,τι κι αν` ζητηθεί, θα το κάνω.»

Για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό: «Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε στην προπόνηση. Καταλαβαίνουμε ότι θα είναι ένα πολύ δύσκολο πρώτο παιχνίδι στο πρωτάθλημα, αλλά θα είμαστε έτοιμοι».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα