Πέντε καλοί Έλληνες παίκτες είναι ελεύθεροι και περιμένουν

Κωνσταντίνος Μελάγιες
Πέντε καλοί Έλληνες παίκτες είναι ελεύθεροι και περιμένουν

bet365

Το gazzetta.gr βρήκε πέντε Έλληνες παίκτες που κυκλοφορούν ελεύθεροι στην αγορά και ψάχνουν την επόμενη ομάδα τους.

Οι ομάδες της Basket League συνεχίζουν την προετοιμασία τους καθώς οι επίσημες υποχρεώσεις για τη νέα σεζόν πλησιάζουν. Σε περίπου 20 μέρες υπάρχουν αγώνες Κυπέλλου για κάποιες και στις 07/10 ξεκινά το πρωτάθλημα.

To gazzetta.gr σας παρουσιάζει πέντε περιπτώσεις Ελλήνων παικτών οι οποίοι παραμένουν ελεύθεροι στην αγορά ψάχνοντας για τον επόμενο σταθμό της καριέρας τους. Παίκτες οι οποίοι έχουν αποδείξει πως διατηρούν ικανότητες για να αλλάξουν τις ισορροπίες στην ομάδα που θα τους εμπιστευθεί.

ΣΤΡΑΤΟΣ ΠΕΡΠΕΡΟΓΛΟΥ

Ο Έλληνας φόργουορντ ολοκλήρωσε την διετή θητεία του στη Βαρκελώνη και ακόμη δεν έχει υπογράψει σε κάποια ομάδα. Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού υπήρξε ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού το οποίο δεν ευοδώθηκε. Η ΑΕΚ έχει εκφράσει επιθυμία να τον αποκτήσει, αλλά το κασέ του (περίπου 400.000 ευρώ) είναι απαγορευτικό για τους «κιτρινόμαυρους».

Προτεραιότητα του Περπέρογλου είναι το εξωτερικό. Αν δε βρει θέση σε ρόστερ ομάδας Euroleague τότε δεν αποκλείεται να μείνει στην Ισπανία.

ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΒΒΑΔΑΣ

Ο 26άχρονος σέντερ υπό κανονικές συνθήκες δε θα υπήρχε σε αυτή τη λίστα, αλλά ας όψονται οι οφειλές του Άρη προς το πρόσωπο του. Ο Βασίλης Καββαδάς κατήγγειλε το συμβόλαιο με τους Θεσσαλονικείς και περιμένει να μάθει την επόμενη ομάδα του.

Μέχρι τότε προπονείται με τον Ιωνικό Νικαίας (ομάδα η οποία τον ανέδειξε).

Δύσκολα θα βρει συμβόλαιο στις πρώτες πέντε ομάδες της Basket League και λογικά η λύση του εξωτερικού ίσως προκριθεί.

ΛΟΥΚΑΣ ΜΑΥΡΟΚΕΦΑΛΙΔΗΣ

Η περσινή σεζόν τον βρήκε στην Κίνα μέχρι τον Φεβρουάριο και εν συνεχεία στην ΑΕΚ. Ο Έλληνας σέντερ ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα και ουσιαστικά περιμένει κάποια ομάδα από το εξωτερικό να του καλύπτει τις επιθυμίες. Στην Ελλάδα οι ομάδες οι οποίες μπορούν αν τον πληρώσουν είναι πλήρεις στη θέση των ψηλών.

Το πρόβλημα που αντιμετώπισε στο πόδι του φαίνεται πως αποτελεί παρελθόν.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΤΣΙΒΕΛΗΣ

Μετά από μία άκρως επιτυχημένη σεζόν στην Αστάνα, ο διεθνής γκαρντ κοιτάζει να εκμεταλλευτεί τα στατιστικά του στην VTB. Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου τον πλησίασε για τον ΠΑΟΚ, αλλά η οικονομική διαφορά ήταν τόσο μεγάλη που δεν έγινε δεύτερη συζήτηση.

Ο Δημήτρης Κατσίβελης πάντως γυμνάζεται στο υψηλότερο επίπεδο αφού όχι μόνο ακολουθεί την προετοιμασία της ΤΣΣΚΑ, αλλά συμμετέχει και στα φιλικά της λόγω απουσίας των διεθνών.

Ο Δημήτρης Ιτούδης τρέφει τεράστιο θαυμασμό στις μπασκετικές του ικανότητες, αλλά θεωρείται εξαιρετικά απίθανο να μείνει στο ρόστερ.

Ο ίδιος προτιμά να μείνει στο εξωτερικό.

ΚΩΣΤΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ

Η ΑΕΚ αποφάσισε να διακόψει τη συνεργασία με τον Κώστα Βασιλειάδη παρά το γεγονός ότι υπήρχε συμβόλαιο εν ισχύ. Ο έμπειρος φόργουορντ προπονείται εντατικά μόνος του στη Θεσσαλονίκη και περιμένει να βρει την καλύτερη δυνατή λύση για την επόμενη ομάδα του.

Ο Βασιλειάδης δε βιάζεται και περιμένει τις διορθωτικές κινήσεις που θα κάνουν οι ομάδες είτε λόγω τραυματισμών είτε λόγω κενών που θα διαπιστωθούν.

Προτεραιότητά του είναι το εξωτερικό.

* Η σειρά με την οποία αναφέρθηκαν είναι τυχαία.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα