Μίσσας: «Όποτε έκανα αλλαγές, δεν παίρναμε τίποτα» (vids)

Μίσσας: «Όποτε έκανα αλλαγές, δεν παίρναμε τίποτα» (vids)

Βασίλης Τσίγκας
Μίσσας: «Όποτε έκανα αλλαγές, δεν παίρναμε τίποτα» (vids)

bet365

Ο Κώστας Μίσσας εξήγησε τους λόγους της ήττας και του περιορισμένου rotation το οποίο χρησιμοποίησε.
Η Ελλάδα ηττήθηκε από τη Ρωσία κι έμεινε εκτός τετράδας στο Eurobasket. Ο Κώστας Μίσσας στη συνέντευξη Τύπου αρχικά ανέφερε, «Στο πρώτο μέρος, ειδικά στην άμυνα, ήμασταν πολύ συγκεντρωμένοι σε όλα, όπως στα ριμπάουντ. Στο β' μέρος η Ρωσία πέτυχε 43 πόντους, πράγμα που σημαίνει πως χάσαμε κάποια αμυντικά ριμπάουντ και ήμασταν κακοί στο αμυντικό transition. Είχαμε 50% στις βολές, ποσοστό κάκιστο, ειδικά για ένα τόσο κλειστό παιχνίδι. Στις κρίσιμες στιγμές, νομίζω ότι βιαστήκαμε. Θα έπρεπε να είμαστε πιο ήρεμοι. Παλέψαμε όμως. Εμείς, κρατάμε στο μυαλό μας ότι θα μπορούσαμε να είχαμε κάνει κάτι καλύτερο στη διοργάνωση».

Σε ερώτηση που του έγινε για το μικρό rotation και το γεγονός ότι πέντε παίκτες έπαιξαν πάνω από 32 λεπτά: «Είχαμε τρεις ημέρες ξεκούρασης, οπότε αυτό είναι ένα κομμάτι. Δεύτερον, όταν προσπαθήσαμε να αλλάξουμε κάποιους παίκτες, δεν είχαμε την ανάλογη στήριξη από τον πάγκο μας. Συνεχίσαμε με αυτή τη λογική, οι παίκτες δεν ήταν κουρασμένοι σωματικά, αυτό είναι σίγουρο. Τους δώσαμε κάποιες μικρές ανάσες, κάναμε αλλαγές, αλλά δεν θέλαμε να χαλάσουμε τον ρυθμό μας. Η στεναχώρια μας είναι ότι θα μπορούσαμε να είχαμε κάνει ένα βήμα παραπάνω. Μας μένει η πίκρα ότι είχαμε τη δυνατότητα να περάσουμε στην επόμενη φάση. Πρέπει να κρατήσουμε ψηλά το κεφάλι για τους αγώνες που έρχονται για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα