Ρωσία και... φύγαμε για μετάλλιο!

Αντωνία Σπανού
Ρωσία και... φύγαμε για μετάλλιο!

bet365

Η Εθνική μας ομάδα αντιμετωπίζει την Ρωσία (18:45, ΕΡΤ2) σε μια ακόμα νοκ άουτ μάχη που όμως ο νικητής αυτή την φορά παίζει με το βλέμμα στην 4άδα.

Η πιο κρίσιμη ώρα, μέχρι την επόμενη, είναι τώρα για την εθνική ομάδα της Ελλάδας.

Η «γαλανόλευκη» αντιμετωπίζει την Ρωσία στον προημιτελικό του Eurobasket με τον νικητή να μπαίνει στην ζώνη των μεταλλίων και τον ηττημένων να επιστρέφει σπίτι του.

Η ομάδα του Κώστα Μίσσα έχει δώσει ήδη δύο «τελικούς» μέχρι τώρα κόντρα σε Πολωνία και Λιθουανία έχει σταθεί στο ύψος των περιστάσεων, με εξαιρετική παρουσία κυρίως από τον Κώστα Σλούκα και τον Νικ Καλάθη, και μένει ακόμα ένα εμπόδιο ώστε ο στόχος των μεταλλίων να είναι πλέον πραγματικός.

Η μεγάλη νίκη επί της Λιθουανίας έδωσε ψυχολογία και ηρεμία στην Εθνική και άπαντες έχουν προσαρμοστεί στα δεδομένα και γνωρίζουν πολύ καλά ότι μια νίκη επί των Ρώσων θα είναι... μεγαλειώδης.

Ο Κώστας Πανανικολάου από την πλευρά των παικτών τόνισε ότι το γεγονός ότι έφτασε να παίζει η Ελλάδα με την πλάτη στο τοίχο την βοήθησε, ενώ από την πλευρά του ο Γιώργος Μπόγρης τόνισε ότι και μόνο η ποιότητα της Ρωσίας αποτελεί κίνητρο για τους διεθνείς.

Από την πλευρά τους οι Ρώσοι έχουν στην ομάδα τους τον απόλυτο φονιά, Αλεξέι Σβεντ, γεγονός που κάνει την δουλειά των περιφερειακών παικτών ακόμα πιο δύσκολη, ενώ και οι ψηλοί δεν θα έχουν πιο εύκολο έργο αφού ο Τιμοφέι Μοζγκόφ μετράει 13.3 πόντους και 6.3 ριμπάουντ.

Η Εθνική μα ομάδα θέλει ακόμα μια εξαιρετική εμφάνιση, όπως οι προηγούμενες, για να περάσει και το εμπόδιο της Ρωσίας και να βρεθεί με το βλέμμα στα μετάλλια.

Ας ελπίσουμε ο... κατάσκοπος που στείλαμε έκανε καλά την δουλειά του και οι πληροφορίες οι οποίες επέστρεψε θα είναι χρήσιμες.

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΕΙΣ ΕΔΩ

 

Τελευταία Νέα