Οι 50 κορυφαίοι του ΝΒΑ από το «SLAM»: Νο50-Νο41 (vids)

Κωνσταντίνος Μελάγιες
Οι 50 κορυφαίοι του ΝΒΑ από το «SLAM»: Νο50-Νο41 (vids)

bet365

Το περιοδικό «SLAM» θα βγάλει τους καλύτερους 50 παίκτες του ΝΒΑ που θα δούμε την επόμενη σεζόν ξεκινώντας από το 41 έως το 50.

Ποιος θα περάσει πρώτος τη γραμμή τερματισμού; Δοκίμασε την τύχη σου και διεκδίκησε ένα Opel Adam και πολλά ακόμα πλούσια δώρα (21+)!

Το περιοδικό «SLAM» είναι από τα διασημότερα αμιγώς μπασκετικά περιοδικά στον κόσμο. Οι ιθύνοντες λοιπόν του περιοδικού ανυπομονούν για την έναρξη του ΝΒΑ και για αυτό το λόγο ξεκίνησαν την αντίστροφη καταμέτρηση των 50 καλύτερων παικτών που θα δουν φέτος τα μάτια μας στη Λίγκα.

Η αξιολόγηση είναι καθαρά υποκειμενική, αλλά το μέγεθος του «SLAM» είναι τόσο μεγάλο που δε χρίζει και ιδιαίτερης αμφισβήτησης. Τονίζουμε πως η καταμέτρηση αφορά τους 50 παίκτες σύμφωνα με αυτά που περιμένει το περιοδικό να κάνουν τη σεζόν 2017-18.

Ξεκίνημα με τη δεκάδα 41-50.

Νο50 ΝΤΙΟΝ ΟΥΟΤΕΡΣ

«Έφτασε η ώρα να δώσουμε στον Ουέιτερς την προσοχή που του χρειάζεται. Μία από τις καλύτερες προσωπικότητες στο ΒΑ ο οποίος αντιμετώπισε τόσο στο Κλίβελαντ όσο και στην Οκλαχόμα. Η περσινή σεζόν στους Χιτ ήταν η αρχή της ανόδου και φέτος θα ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του κόσμου όταν έγινε ντραφτ».

Νο49 ΜΠΕΝ ΣΙΜΜΟΝΣ

«Πέρυσι στάθηκε άτυχος και τραυματίστηκε. Φέτος θα είναι μέρος των 76ers και της προσπάθειάς τους να αναρριχηθούν. Το ερώτημα για τη φετινή παρουσία του Μπεν Σίμμονς δεν είναι το εάν θα τα καταφέρει, αλλά το πόσο σύντομα θα τα καταφέρει».

Νο48 ΜΠΡΟΥΚ ΛΟΠΕΖ

«Μετά από εννιά σεζόν ταλαιπωρίας με τους Νετς, ήρθε η ώρα να αλλάξει περιβάλλον. Ανυπομονούμε να τον δούμε στους Λέικερς και να προσφέρει την εμπειρία τους στα νεαρά παιδιά της ομάδας του Λος Άντζελες. Ένας από τους κορυφαίους 7 footers στο ΝΒΑ».

Νο47 ΧΑΡΙΣΟΝ ΜΠΑΡΝΣ

«Μετά από μία σπουδαία σεζόν στους Μάβερικς ο Χάρισον Μπαρνς είναι έτοιμος για μία ακόμη καλύτερη χρονιά. Μόλις στα 25 του χρόνια κι έχοντας επιλεγεί στην πρώτη δεκάδα του ντραφτ, είχε... χαθεί στους Ουόριορς. Δίπλα στον Νοβίτσκι έδειξε τις πραγματικές του ικανότητες».

Νο46 ΤΖΡΟΥ ΧΟΛΙΝΤΕΪ

Για κάποιο λόγο οι Πέλικανς του έδωσαν φέτος συμβόλαιο με συνολικές αποδοχές 126.000.000 δολαρίων. Σκεφτόμαστε πως φέτος θα είναι η δική του χρονιά, η σεζόν που θα καταπλήξει τα πλήθη».

Νο45 ΛΟΝΖΟ ΜΠΟΛ

«Ο κόσμος ανυπομονεί να τον δει. Στο Summer League πήραμε μία μικρή γεύση των όσων θα δούμε φέτος από τον Λόνζο Μπολ. Δεν είναι εγωιστής και πασάρει καλά, πρέπει να βελτιώσει το σουτ και λογικά είναι η τελευταία χρονιά που θα τον δείτε τόσο χαμηλά στη λίστα μας».

Νο44 ΜΑΪΛΣ ΤΕΡΝΕΡ

«Το καλοκαίρι όλος ο κόσμος αναλώθηκε με την αποχώρηση του Πολ Τζορτζ από τους Πέισερς χωρίς να ασχοληθεί με τ πόσο καλό θα κάνει στον Μάιλς Τέρνερ αυτή η κίνηση. Ο ψηλός θα βρει περισσότερο χώρο στον τρόπο παιχνιδιού των Πέισερς. Χωρίς σκέψη μέσα στα δέκα καλύτερα σέντερ του ΝΒΑ».

Νο43 ΓΚΟΡΑΝ ΝΤΡΑΓΚΙΤΣ

«Σκεφτόμαστε τα όσα κάνει τα τελευταία χρόνια και καταλήγουμε στο συμπέρασμα πως ο Γκόραν Ντράγκιτς είναι από τα πιο αξιόπιστα γκαρντ του ΝΒΑ. Προέρχεται από την καλύτερη σεζόν του αφού πέρυσι οι Χιτ είχαν ρεκόρ 12-5 όταν σκόραρε +25 πόντους. Ακόμη και τώρα οδηγεί τη Σλοβενία στο Eurobasket, ένα τουρνουά γεμάτο παίκτες του ΝΒΑ. Οι φίλοι τω Χιτ ποντάρουν πολλά σε αυτόν».

Νο42 ΑΝΤΡΕ ΝΤΡΑΜΟΝΤ

«Είναι δύσκολο να πιστέψουμε πως είναι μόνο 24 ετών και ετοιμάζεται για την 6η σεζόν του στο ΝΒΑ. Το πρόβλημα του Ντράμοντ είναι πως αλλάζει κάθε καλοκαίρι το ρόστερ των Πίστονς κάτι που δεν του επιτρέπει να βρει ρυθμό. Η περσινή παρουσία στα playoffs, η βελτίωσή του σουτ από τη μέση απόσταση και η καλή του άμυνα είναι στοιχεία τα οποία μας έπεισαν πως θα δουμε καλά πράγματα από αυτόν».

Νο41 ΑΛ ΧΟΡΦΟΡΝΤ

«Πέρυσι τέτοια εποχή πήγε στους Σέλτικς ως ένας All Star βετεράνος παίκτης που θα πρόσφερε βοήθεια με την εμπειρία του. Φέτος μετά τις πολλές αλλαγές στους Σέλτικς θα είναι ο μοναδικός βασικός στην πεντάδα σε σχέση με την περσινή περίοδο. Φέτος ο ρόλος του θα είναι αυξημένος».

 

NBA Τελευταία Νέα