Παπαθεοδώρου: «Είχαμε καλές και κακές στιγμές στο τουρνουά»

Gazzetta team
Παπαθεοδώρου: «Είχαμε καλές και κακές στιγμές στο τουρνουά»

bet365

Ο ΠΑΟΚ νίκησε και τον Κολοσσό Ρόδου κι ο Ηλίας Παπαθεοδώρου ανέφερε πως η ομάδα έχει καλές και κακές στιγμές, ενώ έβγαλε τα πρώτα του συμπεράσματα.

Ποιος θα περάσει πρώτος τη γραμμή τερματισμού; Δοκίμασε την τύχη σου και διεκδίκησε ένα Opel Adam και πολλά ακόμα πλούσια δώρα (21+)!

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ ανέφερε μετά το τέλος του φιλικού με τον Κολοσσό Ρόδου: «Όταν παίζεις τρία φιλικά σε τέσσερις ημέρες ουσιαστικά προσπαθείς, όχι να δεις βελτίωση, αλλά να δοκιμάσεις διαφορετικά πράγματα σε σχέση με αυτά που δουλεύεις στην προπόνηση. Διαφορετικά σχήματα, να δώσεις χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες και κυρίως, να βρεις μέσα από αυτά τα φιλικά αγωνιστικό ρυθμό, για να μπορείς να γνωρίζεις τι κάνεις λάθος, για να δουλέψεις μετά.

Η αλήθεια είναι ότι υπήρχαν αρκετές διακυμάνσεις από την Παρασκευή μέχρι και τη Δευτέρα. Είχαμε καλές και κακές στιγμές. Θα προσπαθήσουμε να τα αναλύσουμε όλα αυτά στο βίντεο ώστε να μπορέσουμε στο επόμενο τουρνουά, να ξεκινάμε να βγάζουμε πιο χρήσιμα συμπεράσματα, παρά το γεγονός ότι περιμένουμε ουσιαστικά, δύο παίκτες να μπουν στο βασικό κορμό. Θα έχουμε πάλι μια κατάσταση αναγνωριστική.

Υπάρχουν αρκετά που πρέπει να μας προβληματίζουν. Υπάρχουν και κομμάτια που αφορούν τη χημεία και τη δημιουργία της ομάδας στην επίθεση. Πρέπει να προσαρμοστούμε σε κάποια πράγματα.

Φυσικά η δημιουργία, εξαρτάται πολλές φορές και από τον τρόπο που παίζει ο αντίπαλος».

Για τον Κλάσεν: «Ο Κλάσεν προσπαθεί πάρα πολύ στην προπόνηση, έχει ποιότητα, έχει τα χαρακτηριστικά που ζητούσαμε πριν έρθει εδώ, έχει μια καλή παρουσία. Το ίδιο συμβαίνει και με τον Λάκι Τζόουνς. Είναι ένα παιδί το οποίο παίζει πάνω από το όριο του σε κάποιο παιχνίδι. Υπάρχουν καλές και κακές στιγμές για αρκετά παιδιά. Δεν είναι εύκολη η δημιουργία μιας νέας ομάδας, με πολλούς νέους ξένους παίκτες και Έλληνες. Απαιτεί πολλή προπόνηση, χρόνο, υπομονή και επανάληψη. Εμείς, βρισκόμαστε μαζί περίπου τρεις εβδομάδες οπότε θα χρειαστούμε παραπάνω χρόνο».

Για το τι περιμένει από τους Χαραλαμπόπουλο και Τρις: «Ο Βασίλης είναι ένας παίκτης που μπορεί να παίξει και στο «3» και στο «4». Έχει δημιουργία, σε πολύ καλό βαθμό και στις δύο θέσεις. Μπορεί να μας βοηθήσει με το μακρινό του σουτ. Ο Τρις είναι ένα παιδί που θα μας δώσει, δύναμη, ενέργεια και ύψος στην περιφερειακή μας γραμμή. Θα πρέπει και οι δύο, να προσπαθήσουν πολύ να καλύψουν το χαμένο χρόνο, γιατί αυτή τη στιγμή υπολείπονται των άλλων παικτών και εμείς θα πρέπει να τους προσαρμόσουμε στις απαιτήσεις μας, ώστε να μπορέσουν να μας βοηθήσουν γρήγορα».

Ο Χαραλαμπόπουλος έχει μπει εδώ και μία εβδομάδα δυνατά στην προπόνηση, σε όλα τα εισαγωγικά κομμάτια της. Δεν έχει μπει ακόμα σε σωματική επαφή, αλλά δουλεύει πολύ δυνατά και νομίζω την Τετάρτη θα μπορέσουμε να τον έχουμε στην ομαδική κανονικά. Αυτός είναι ο στόχος για να έρθει και μαζί μας στη Γερμανία, την Παρασκευή που θα αναχωρήσουμε για το τουρνουά».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα