Συγγνώμη Πούτιν, αλλά τώρα παίζεις με την Ελλάδα!

γεροΓιοβάισα γεροΓιοβάισα
Συγγνώμη Πούτιν, αλλά τώρα παίζεις με την Ελλάδα!

bet365

Ο γερο-Γιοβάισα παίζει τα... ρέστα του στην βελτιωμένη έκδοση της Ελλάδας, ενώ ποντάρει πως Γερμανοί και Ιταλοί θα κάνουν δύσκολο το έργο σε Ισπανούς και Σέρβους αντίστοιχα.

Γεια σας φίλοι μου!

Έχουμε τους πρώτους πρoημιτελικούς του Eurobasket σήμερα και ο γερο-Γιοβάισα είναι ξανά στις επάλξεις για να σας στείλει ταμείο. Μετά το 3/4 της φάσης των «16» (άτιμε Μπελινέλι μας στέρησες το απόλυτο), ο λάτρης της βότκας θέλει να συνεχίσει στα υψηλά ποσοστά επιτυχίας.

Μπορεί το ματς της Ελλάδας να γίνεται αύριο (18:45) όμως είναι πρέπον να ξεκινήσω την ανάλυση από αυτό. Η Εθνική έδειξε πως έχει… basketBALLS και πέταξε εκτός συνέχειας διοργάνωσης τους υπερόπτες Λιθουανούς. Στο δρόμο της πλέον θα βρει την Ρωσία, η οποία προέρχεται από «100άρα» κόντρα στους φοβισμένους - για άλλο ένα νοκ-άουτ - Κροάτες (δεν λέω για σένα Μπογκντάνοβιτς).

Ας με συγχωρέσουν οι κύριοι Πούτιν και Κιριλένκο, αλλά δεν πιστεύω πως αυτή η ομάδα της Ρωσίας (που είναι δουλεμένη για να μην παρεξηγηθώ), μπορεί να αποκλείσει την Ελλάδα. Εξαιρετικός ο Σβεντ, πολύτιμοι οι Βοροντσέβιτς και Φριτζόν, σημείο αναφοράς μάσα στη ρακέτα ο Μοζγκόφ, αλλά αυτοί οι 4 δεν μπορούν να αποκλείσουν μια σοβαρή Ελλάδα. Την Ελλάδα που πλέον βουτάει σε κάθε μπάλα, την Ελλάδα που έχει ένα εκ των κορυφαίων διδύμων γκαρντ στη διοργάνωση (Σλούκας-Καλάθης), την Ελλάδα που έχει περάσει από δύο νοκ-άουτ (γιατί το ματς με τους Πολωνούς ήταν ζωής και θανάτου).

Η ομάδα του Μίσσα έχει την πέμπτη καλύτερη επίθεση στη διοργάνωση (83 πόντους ανά αγώνα), τη στιγμή που η παρέα του Σβεντ βρίσκεται στην 10η θέση. Επίσης η «Επίσημη Αγαπημένη» βρίσκεται στην τρίτη θέση όσον αφορά το ποσοστό στα τρίποντα με 41% (και όμως αλάνια μου είναι η αλήθεια)!. Ο Σλούκας κάνει ό,τι μπορεί για να δικαιολογήσει αυτό το ποσοστό, αφού είναι… καυτός πίσω από τη γραμμή του τριπόντου (61.5%). Ο «γέρος» θεωρεί πως η Ελλάδα έχει φοβερή ψυχολογία μετά τη νίκη κόντρα στη Λιθουανία και ετοιμάζεται να στείλει για... βότκα πίσω στη Ρωσία και την ομάδα του Μπαζάρεβιτς. Ο άσσος της Εθνικής με απόδοση 2.00 είναι δωράκι στην sportingbet. To μόνο που πρέπει να κάνετε, είναι να το ξετυλίξετε.

Eurobasket και τώρα κερδίζεις περισσότερα! Παίξε νόμιμα με μοναδικές καθημερινές προσφορές!

Για να κλείσουμε με την Ελλάδα, θεωρώ πως για άλλη μια φορά θα προσπαθήσουμε να οδηγήσουμε σε γρήγορο ρυθμό το παιχνίδι, να τρέξουμε πολύ, όπως ακριβώς κάναμε με τους Λιθουανούς και μας βγήκε. Για αυτό το λόγο το over 145.5 στην sportingbet σε απόδοση 1.67 δεν γίνεται να πάει χαμένο. Τέλος ποντάρω πως ένας εκ των Πρίντεζη ή Μπουρούση θα τελειώσει το ματς με πάνω από 15 πόντους. Για τους... συνήθεις υπόπτους Καλάθη και Σλούκα είμαι σίγουρος πως θα συνεχίσουν τα… όργια τους.

Στα σημερινά ματς, έχουμε τις μάχες Γερμανία-Ισπανία (18:45) και Λετονιά-Σλοβενία (21:30). Οι Ισπανοί είναι η καλύτερη ομάδα της διοργάνωσης μέχρι τώρα. Η frontline της με τρομάζει (αδέρφια Γκασόλ, αδέρφια Ερναμγκόμεθ), όπως και οι κύριοι Σέρχιο Ροντρίγκεθ και Ρίκι Ρούμπιο. Από την άλλη οι Γερμανοί και ο τρελο-Σρέντερ με δικαίωσαν απόλυτα στο ματς με τους Γάλλους. Η ομάδα του Φλέμινγκ είναι σκληρή και δεν πρόκειται να υποταχθούν εύκολα στις ορέξεις της «φούρια ρόχα». Ειδικά αν ο Τάις κάνει καλό ματς. Άρα επειδή θέλω να σας πληρώσω αλάνια μου και να πιείτε μια belvedere στην υγειά μου, σας δίνω τον δελεαστικό άσσο με +14.5 των Γερμανών στο 1.90.

Το δεύτερο ματς της ημέρας είναι το Σλοβενία-Λετονιά. Ντράγκιτς-Ντόντσιτς κόντρα σε Πορζίνγκις-Στρέλνιεκς. Δύο ομάδες που παίζουν όμορφο μπάσκετ και έχουν εντυπωσιάσει στη διοργάνωση. Μπορεί η ομάδα του Μπαγκάτσκις να διαθέτει την καλύτερη επίθεση του τουρνουά (90.7 πόντους ανά παιχνίδι), αλλά από την άλλη η Σλοβένοι είναι αήττητοι. Επιπλέον έχουν μεγαλύτερη εμπειρία από νοκ-άουτ σε Eurobasket. H Λετονία βασίζεται πολύ στο τρίποντο της (41.4% στη διοργάνωση), αφού διαθέτει εξαιρετικούς «ελεύθερους σκοπευτές». Η Σλοβενία είναι πιο ισορροπημένη, με τους Ντράγκιτς-Ντόντσιτς και Ράντολφ να έχουν καθοριστικό ρόλο. Ο γερο-Γιοβάισα θα επιλέξει τον άσσο της Σλοβενίας (1.83) και θα κάνει «βουντού» στους Λετονούς για να μην γίνουμε μάρτυρες ακόμα μιας τρίποντης ραψωδίας από την πλευρά τους.

Τέλος η Ιταλία θα αντιμετωπίσει την Σερβία (13/9, 21:30) που δεν εντυπωσιάζει μέχρι τώρα. Η παρέα του Μπελινέλι έκανε… πλάκα κόντρα στους Φινλανδούς, δείχνοντας πως αν βρεθεί σε καλή μέρα έξω από τη γραμμή του τριπόντου μπορεί να σκοτώσει τον οποιονδήποτε. Δεν ξέρω αν θα… σκοτώσει τους παίκτες του Τζόρτζεβιτς, αλλά θεωρώ πως θα τους «τραυματίσει» σίγουρα, αφού προβλέπω θρίλερ! Οι Μπελινέλι, Ντατόμε, Χάκετ και Μέλι θα κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους για να επιστρέψει η ομάδα του Μεσίνα σε ημιτελική φάση ενός Eurobasket. Mου αρέσει πολύ ο άσσος της Ιταλίας με +8.5 (1.65) στην sportingbet. Τρέμω τους πύργους Κούζμιτς και Μαριάνοβιτς, αλλά αν η «squadra azzurra» τους περιορίσει έστω και λίγο θα δούμε ένα αμφίρροπο ματς. Άρα θα πάρω τα ρίσκα μου. Μπογκντάνοβιτς κανόνισε να είσαι φρόνιμος! Σου επιτρέπω να βάλεις μέχρι 20 πόντους. Πρέπει να πληρώσω και τον λαό μου!

Εμπιστευτείτε τον γερο-Γιοβάισα φίλοι μου και το βράδυ της Τετάρτης θα είστε πλουσιότεροι. Και μετά ανοίξτε μπουκάλια στην υγειά του Σλούκι Λουκ!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα