Στα «κίτρινα» ο Κουάμε Βον
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google Την πρώτη του γνωριμία με τον Παναγιώτη Γιαννάκη αλλά και με τους νέους συμπαίκτες του είχε ο Κουάμε Βον. Ο Αμερικανός ακολούθησε μέρος της απογευματινής προπόνησης και στη συνέχεια ατομικό πρόγραμμα.
Ο Βον θα συμπεριληφθεί στην αποστολή η οποία αύριο(9/9) θα μεταβεί στο Άργος Ορεστικό για τον φιλικό αγώνα με τον Παναθηναϊκό ο οποίος θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών. Μάλιστα, στο συγκεκριμένο παιχνίδι ο Παναγιώτης Γιαννάκης σκοπεύει να χρησιμοποιήσει για πρώτη φορά τον Κάιλ Ουίβερ.
ΜΑΥΡΟ ή ΚΙΤΡΙΝΟ; Δήλωσε συμμετοχή και διεκδίκησε ένα Opel Adam! Live the action (21+)!
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
