Έκλεψαν παίκτες στο Eurobasket!

Έκλεψαν παίκτες στο Eurobasket!

Gazzetta team
Έκλεψαν παίκτες στο Eurobasket!

bet365

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Στο Τελ Αβίβ οι παίκτες επέστρεψαν στο ξενοδοχείο τους, μετά του αγώνες τους και τους περίμενε μια δυσάρεστη έκπληξη. Χρήματα, κάρτες και ρολόγια είχαν κάνει φτερά.

Συμβαίνει και στις... καλύτερες οικογένειες αυτό που βρήκε τους παίκτες του Β' ομίλου του Eurobasket.

Στο ξενοδοχείο που μένουν οι αποστολές της Λιθουανίας και του Ισραήλ μπήκαν κλέφτες και πήραν μετρητά, πιστωτικές κάρτες και ρολόγια. Ειδικά στους παίκτες του Ισραήλ δεν έφτανε η ήττα και η γενικότερη γκρίνια, είχαν να αντιμετωπίσουν και αυτό το γεγονός.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

Τελευταία Νέα