Σίνγκλετον: «Κύπελλο, πρωτάθλημα και Euroleague φέτος»!

Σίνγκλετον: «Κύπελλο, πρωτάθλημα και Euroleague φέτος»!

Βασίλης Βλαχόπουλος
Σίνγκλετον: «Κύπελλο, πρωτάθλημα και Euroleague φέτος»!

bet365

Ο Κρις Σίνγκλετον μίλησε μετά την κλήρωση της Basket League στο gazzetta.gr και γεμάτος ενθουσιασμός αναφέρθηκε στους τρεις στόχους του Παναθηναϊκού την νέα σεζόν.

Η πρώτη χρονιά του Κρις Σίνγκλετον στον Παναθηναϊκό ήταν ονειρική, αφού πανηγύρισε το Κύπελλο Ελλάδος και το Πρωτάθλημα, κι ας αποκλείστηκε η ομάδα του στα playoffs της Euroleague από την Φενέρμπαχτσε.

Άλλωστε, αυτό μάλλον είναι κάτι που τον πείσμωσε, καθώς δήλωσε έτοιμος να διεκδικήσει τους τρεις αυτούς στόχους ξανά την νέα σεζόν, μιλώντας στο gazzetta.gr.

Ανταγωνιστικές αποδόσεις στο Γεωργία – Ιταλία με 0% Γκανιότα*. *Το 0% γκανιότα αφορά την επιλογή ''Νικητής αγώνα'' πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια. (21+)

Εμφανώς αισιόδοξος, ο φόργουορντ του «τριφυλλιού» αναφέρθηκε αρχικά στον κύριο στόχο του Παναθηναϊκού: «Όντως κατακτήσαμε τα πάντα, εκτός από την Euroleague. Φέτος θα φροντίσουμε να υπερασπιστούμε το Κύπελο και το πρωτάθλημα και θα κοιτάξουμε να πάμε πιο μακριά στην Euroleague. Αυτός είναι ο στόχος μας»!

Πριν την κλήρωση της Basket League, που έφερε αντιμέτωπη την ομάδα του με τον Ολυμπιακό στη πρεμιέρα, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος υποστήριξε πως θα ήθελε να πάει στο Φάληρο την πρώτη αγωνιστική του νέου πρωταθλήματος, κάτι που έγινε. Το μέλος της καλύτερης πεντάδας της Basket League σχολίασε: «Κι εδώ είμαστε! Είμαι ενθουσιαμένος! Θα είναι ένα καλό τεστ. Θα είναι μια μεγάλη εβδομάδα στην Euroleague. Είμαι απλά ενθουσιασμένος».

Όσο για το γεγονός πως η χρονιά θα αρχίσει για τους «πράσινους» με ένα δυνατό ματς, αυτό μόνο καλό ήταν για τον Σίνγκλετον: «Ναι, νομίζω πως είναι πολύ καλό. Μπορούμε να δούμε έτσι που θα είμαστε από την αρχή. Θα έχουμε μια καλή, σταθερή ομάδα και θα έχουμε πίσω στο ρόστερ όσους έλειψαν στις εθνικές τους ομάδες. Θα τα βάλουμε κάτω και θα κάνουμε όσο πιο δυνατή γίνεται την ομάδα».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα