Εθνική... ώρα αντεπίθεσης!

Αντωνία Σπανού
Εθνική... ώρα αντεπίθεσης!

bet365

Η Εθνική μας ομάδα αντιμετωπίζει την οικοδέσποινα Φινλανδία (20:00, ΕΡΤ1) και καλείται να ξεκινήσει την ολική αντεπίθεση της για να συνεχίσει την πορεία της στο Eurobasket.

Τα ψέμματα τέλειωσαν για την Εθνική μας ομάδα.

Στην 4η αγωνιστική των ομίλων του Eurobasket καλείται να ξεπεράσει το εμπόδιο της οικοδέσποινας και εντυπωσιακής μέχρι τώρα Φινλανδίας, για να διπλασιάσει τις νίκες της και να μην πάει με το «μπιστόλι στον κρόταφο» στην τελευταία αγωνιστική.

Οι παίκτες του Κώστα Μίσσα έδωσαν το στίγμα, αρχής γενομένης από τον Κώστα Σλούκα, για την αντεπίθεση της γαλανόλευκης.

Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν, αλλά άπαντες στο στρατόπεδο της Εθνικής έχουν αλλάξει την ψυχολογία τους μετά από τις δύο συνεχόμενες ήττες από Γαλλία και Σλοβενία και ο Γιώργος Πρίντεζης ήταν ξεκάθαρος στις δηλώσεις του.

Η πρόκριση είναι το μόνο πράγμα που σκέφτονται οι διεθνείς και ο Γιώργος Μπόγρης τόνισε ότι δεν υπάρχει άλλος τρόπος πέρα από την... άμυνα.

Από την πλευρά τους οι Φινλανδοί αποτελούν την έκπληξη του ομίλου μέχρι σήμερα, με τον Μάρκανεν να έχει τραβήξει όλα τα βλέμματα πάνω του.

Ο νεαρός άσος των Μπουλς απολαμβάνει τον ρόλο και την θέση που έχει βρεθεί και δεν διστάζει να μιλήσει για όλα.

Αγωνιστικά ο Τζαμάρ Ουίλσον και ο Μίκο Κοϊβίστο τραυματίστηκαν στο παιχνίδι με την Πολωνία και δεν θα βρεθούν αντιμέτωποι με την Ελλάδα.

Το σημερινό ματς είναι μια καλή ευκαιρία να βρουν τον καλό τους εαυτό οι διεθνείς, αλλά δεν είναι παιχνίδι «ζωής και θανάτου». Αυτό που χαρακτηρίζεται ως τέτοιο είναι εκείνο κόντρα στην Πολωνία που η νίκη μας εξασφαλίζει την 4η θέση του ομίλου.

Α' ΟΜΙΛΟΣ

Σλοβενία 6

Φινλανδία 5

Γαλλία 5

Ελλάδα 4

Πολωνία 4

Ισλανδία 3

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΕΡΤ1

16:30 Eurobasket 2017: Πολωνία - Γαλλία

20:00 Eurobasket 2017: Ελλάδα - Φινλανδία

ΕΡΤ2

13:45 Eurobasket 2017: Ισλανδία - Σλοβενία

17:45 Eurobasket 2017: Κροατία - Ισπανία

 

Τελευταία Νέα