Αποσύρθηκε ο Αλευρογιάννης από τον Πανιώνιο

Κάτια Πετροπούλου
Αποσύρθηκε ο Αλευρογιάννης από τον Πανιώνιο

bet365

Μια αποχώρηση που αναμένεται να φέρει σημαντικές εξελίξεις στον Πανιώνιο έγινε γνωστή, καθώς ο Σταύρος Αλευρογιάννης αποσύρθηκε από την δημιουργία ΚΑΕ της ομάδας.

Ο Πανιώνιος είχε εναποθέσει πολλές από τις ελπίδες του στον ορθοπεδικό, Σταύρο Αλευρογιάννη, ο οποίος θα συμμετείχε σε μεγάλο βαθμό στην δημιουργία ΚΑΕ της ομάδας, ώστε να συμμετέχει στην Basket League.

Ωστόσο, με ανακοίνωσή του, ο Αλευρογιάννης αποχώρησε από τον σύλλογο, γεγονός που θα φέρει σημαντικές εξελίξεις στην προσπάθεια της ομάδας να εξασφαλίσει την συμμετοχή της στα «μεγάλα σαλόνια».

Η ανακοίνωσή του:

«Είναι η ανακοίνωση που δεν ήθελα και δεν πίστευα ότι θα υποχρεωθώ να κάνω. Αντιθέτως, περίμενα ότι θα διαψευστούν οι φόβοι μου, ότι θα αποδειχθεί περίτρανα πως οι έγγραφες δεσμεύσεις θα υλοποιηθούν. Δυστυχώς, τίποτα δεν έγινε.

Είμαι στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσω ότι αποσύρομαι από την προσπάθεια για τη δημιουργία της ΚΑΕ Πανιώνιος. Το κάνω με πόνο καρδιάς, νιώθοντας κι εγώ υπόλογος σε εκατοντάδες αγνούς φίλους του "Ιστορικού", οι οποίοι από το υστέρημά τους έδωσαν τα 20 ευρώ, για να ξαναδούν τον Πανιώνιο ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ.

Σφίγγω το χέρι στον καθένα ξεχωριστά και τους ευχαριστώ που μοιραστήκαμε το ίδιο όνειρο. Δεν μπορώ να πω το ίδιο για τους επιφανείς και οικονομικά εύπορους "φίλους" του συλλόγου, από τους οποίους πήρα υποσχέσεις, αλλά μηδαμινή συμμετοχή.

Από την πρώτη στιγμή ξεκαθάρισα πως δεν έρχομαι ούτε ως "Σωτήρας", ούτε ως "επενδυτής", ούτε ως ο άνθρωπος που θα σηκώσει το βάρος της δημιουργίας της ΚΑΕ. Είχα κι έχω διάθεση να βοηθήσω, αλλά οι άνθρωποι με τους οποίους συζητήσαμε και οργανώσαμε, αυτοί που έβαλαν φαρδιά πλατιά την υπογραφή τους στα συμφωνηθέντα, δεν αντέδρασαν, δεν κινήθηκαν, δεν έκαναν τίποτα απ' όσα υποσχέθηκαν.

Εύχομαι να υπάρξει έστω και την τελευταία στιγμή κάποιος ή κάποιοι, που θα σηκώσουν το βάρος κι ο Πανιώνιος θα βρεθεί ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ. Εγώ θα είμαι εκεί, να τους βοηθήσω, έστω με το οικογενειακό ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ. Θα είμαι εκεί να τους κοιτάξω στα μάτια, όπως κοιτάζω καθέναν από εσάς, γιατί γνωρίζω και γνωρίζετε ότι έκανα περισσότερα απ' όσα περνούν από το χέρι μου,αν και ειμαι σίγουρος πως κάποιοι ενδεχομένως να θελήσουν να μεταφέρουν ευθύνες εκεί που δεν υπάρχουν.

ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΣΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ....».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα