Τράβηγμα ο Τζέιμς Γκιστ
Ο φόργουορντ του Παναθηναϊκού ένιωσε ενοχλήσεις στην προπόνηση της Τετάρτης (30/8) και οι εξετάσεις που υποβλήθηκε έδειξαν πως έχει τράβηγμα στον τετρακέφαλο του δεξιού του ποδιού. Ο Τζέιμς Γκιστ αναμένεται να επιστρέψει σε μερικές ημέρες, ενώ ο Τσάβι Πασκουάλ δεν έχει στη διάθεσή του στην διπλή προπόνηση ούτε τον Λέκα Λεκαβίτσιους που αναμένεται να επιστρέψει σε 6-8 βδομάδες.
Από κει και πέρα οι Νικ Καλάθης, Νίκος Παππάς, Θανάσης Αντετοκούνμπο άνοιξαν νικηφόρα τις υποχρεώσεις τους στο Eurobasket 2017 με την Εθνική Ελλάδος.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
