Εξετάζει τον Κιθ Μπένσον

Εξετάζει τον Κιθ Μπένσον

Βασίλης Βλαχόπουλος
Εξετάζει τον Κιθ Μπένσον

bet365

Απομένουν δύο κομμάτια για να συμπληρωθεί το μεταγραφικό παζλ του Άρη και μέσα στους παίκτες που βρίσκονται στο μυαλό του Παναγιώτη Γιαννάκη για τη θέση του σέντερ είναι ο Κιθ Μπένσον.

Ανταγωνιστικές αποδόσεις στο Καϊζερσλάουτερν – Αϊντραχτ Μπράουνσβαϊγκ με 0% Γκανιότα*. *Το 0% γκανιότα αφορά την επιλογή ''Νικητής αγώνα'' πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

Η περίπτωση του 29χρονου Αμερικανού συζητείται στα εσωτερικά του Άρη εδώ και τουλάχιστον 20 ημέρες αλλά δεν είχε ληφθεί οριστική απόφαση απόκτησής του. Σε αυτό το διάστημα, ο παίκτης υπέγραψε συμβόλαιο με ομάδα της Κίνας – για τα πλέι οφ του Πρωταθλήματος του NBL – το οποίο λήγει στα τέλη του Σεπτέμβρη κι εδώ εντοπίζεται το μεγαλύτερο πρόβλημα στη δική του υπόθεση καθώς σημαίνει ότι – ακόμη και στην περίπτωση που προχωρήσουν οι συζητήσεις – δεν θα είναι «παρών» σε όλο το διάστημα της προετοιμασίας.

Σε επίπεδο αγωνιστικών χαρακτηριστικών, ο Μπένσον ταιριάζει στα κριτήρια του Παναγιώτη Γιαννάκη καθώς είναι παίκτης-ρακέτας, με post κινήσεις και ψηλό κορμί (2.11μ.). Ο 29χρονος αποφοίτησε από το πανεπιστήμιο Oakland, επιλέχθηκε στον δεύτερο γύρο του ντραφτ (2011) από τους Ατλάντα Χωκς. Στο ΝΒΑ, ο Μπένσον μέτρησε τρεις συμμετοχές με τη φανέλα των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς το 2012, καθώς από το 2011 έως και πέρυσι αγωνίστηκε είτε στα ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα (σ. σ. Σάσαρι, Τσμόκι), είτε στην Κίνα είτε στην G League(πρώην D League). Πέρυσι ο Μπένσον αγωνίστηκε στην G-Leagueέχοντας 20.5 πόντους και 10.5 ριμπάουντ κατά μέσο όρο.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα