Το νέο ΔΣ του Κοροίβου

Gazzetta team
Το νέο ΔΣ του Κοροίβου

bet365

Το Διοικητικό Συμβούλιο της νέας σεζόν ανακοίνωσε επίσημα ο Κόροιβος Αμαλιάδας.

Την νέα συνθέση του Διοικητικού Συμβουλίου του ανακοίνωσε ο Κόροιβος, ενώ το επόμενο διάστημα θα αναδειχθεί ο πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ.

Αναλυτικά:

«Στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 25 Αυγούστου 2017 στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο Ήλιδας, με μοναδικό θέμα συζήτησης την εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου, αναδείχθηκε ομόφωνα το νέο πενταμελές Δ.Σ. της ΚΑΕ Κόροιβος.

Στο Διοικητικό Συμβούλιο παραμένουν ο Χρήστος Λαγός κι ο Άγγελος Αθανασόπουλος, ως εκπρόσωπος του Ερασιτέχνη Κόροιβου. Στο Δ.Σ. εισήλθαν τρία νέα μέλη, ο Γιάννης Τράπαλης (πρόεδρος Ερασιτέχνη), ο γιος του αείμνηστου Ηλία Θλιβερού, Γιάννης, κι ο επιτυχημένος Αμαλιαδίτης επιχειρηματίας, Ανδρέας Παπαδάτος.

Η ΚΑΕ Κόροιβος ευχαριστεί θερμά, για την προσφορά τους,τους Γιώργο Μαραγκό και Νίκο Σαψάλη, οι οποίοι αποχώρησαν μεν από το Δ.Σ., αλλά παραμένουν στο πλευρό μας, κι αναλαμβάνει τη δέσμευση να τιμάει στο μέλλον, έχοντας παρόντα πλέον τον γιο του Γιάννη, τη μνήμη του Ηλία Θλιβερού.

Ταυτόχρονα μες στο επόμενο χρονικό διάστημα θα συγκληθεί πρώτη φορά σε σώμα το νέο Δ.Σ., έτσι ώστε να αναδειχθούν ο πρόεδρος κι ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα