Πασκουάλ: «Ενωμένοι μπορούμε Final 4»! (gTV)

Πασκουάλ: «Ενωμένοι μπορούμε Final 4»! (gTV)

Γιώργος Κούβαρης
Πασκουάλ: «Ενωμένοι μπορούμε Final 4»! (gTV)

bet365

Ο Τσάβι Πασκουάλ εξήγησε ότι ο Παναθηναϊκός θέλει να κάνει το βήμα παραπάνω σε σχέση με πέρσι στην Euroleague και ευχαρίστησε τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο για το «χτίσιμο» της ομάδας.

«Είμαι χαρούμενος για την ομάδα που δημιουργήσαμε. Ευχαριστώ, επίσης, τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο που μας βοήθησε να χτίσουμε αυτή την ομάδα. Πιστεύω στη δουλειά μου, πιστεύω στους συνεργάτες μου και τους παίκτες μου. Θα δούμε τι θα γίνει. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα δουλέψουμε σκληρά και θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας προκειμένου να πετύχουμε» τόνισε αρχικώς ο Καταλανός προπονητής στην πρώτη προπόνηση των νταμπλούχων Ελλάδας.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο πιεσμένο πρόγραμμα της Euroleague και τους στόχους του Παναθηναϊκού στη διοργάνωση: «Σίγουρα θα είναι ένα πολύ δύσκολο τουρνουά αφού όλες οι ομάδες που θα συμμετάσχουν έχουν τον ίδιο στόχο, δηλαδή την πρόκριση στο Final 4. Πέρσι τερματίσαμε τέταρτοι στη regular season, αποκλειστήκαμε στα προημιτελικά και φέτος θέλουμε να κάνουμε το βήμα παραπάνω. Αν είμαστε ενωμένοι, οι παίκτες, η ομάδα, η διοίκηση και οι φίλαθλοι, έχουμε τις πιθανότητές μας να είμαστε στο Final 4. Θα έχουμε την ευκαιρία μας όμως αυτή τη στιγμή δεν το σκεφτόμαστε».

Κατέληξε, δε, λέγοντας: «Το μπάσκετ είναι πάντα το ίδιο. Πρέπει να σκοράρεις έναν πόντο παραπάνω για να κερδίσεις. Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό, όλοι μιλούν για plays και φιλοσοφία όμως το ζητούμενο είναι να βάλεις έναν πόντο παραπάνω. Θα έχουμε την ευκαιρία μας, θα τρέξουμε και θα δημιουργήσουμε μια σοβαρή ομάδα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα