Με δύο νέα πρόσωπα η προετοιμασία του Παναθηναϊκού

Με δύο νέα πρόσωπα η προετοιμασία του Παναθηναϊκού

Gazzetta team
Με δύο νέα πρόσωπα η προετοιμασία του Παναθηναϊκού

bet365

Ο Τσάβι Πασκουάλ θα δώσει το πρώτο τζάμπολ της «πράσινης» προετοιμασίας το απόγευμα της Τετάρτης (23/8, 17:30) έχοντας στην διάθεσή του και δύο παίκτες που θα βοηθούν στις προπονήσεις.

Ποιος θα περάσει πρώτος τη γραμμή τερματισμού; Δοκίμασε την τύχη σου και διεκδίκησε ένα Opel Adam και πολλά ακόμα πλούσια δώρα (21+)!

Από τη στιγμή που θα απουσιάζουν οι διεθνείς Νικ Καλάθης, Νίκος Παππάς, Θανάσης Αντετοκούνμπο, Ντίνος Μήτογλου και Λούκας Λεκαβίτσιους, ήταν λογικό και επόμενο να χρειαστούν συμπληρωματικοί παίκτες για να βοηθούν στις προπονήσεις.

Ο Νώντας Παπαντωνίου ο οποίος αγωνίστηκε πέρυσι στον Προμηθέα Πάτρας και ο Μάριος Σακελλαρίου που τελείωσε τη σεζόν στο Ψυχικό θα είναι εκείνοι που θα πάρουν μέρος στην προετοιμασία. Τουλάχιστον μέχρι να βρουν κάποιο συμβόλαιο.

Στην σημερινή (23/8, 17:30) πρώτη συγκέντρωση του Παναθηναϊκού θα δώσουν το «παρών» οι Κρις Σίνγκλετον, Κέι Σι Ρίβερς, Κένι Γκέιμπριελ, Μάρκους Ντένμον, Τζέιμς Γκιστ, Ματ Λοτζέσκι, Ίαν Βουγιούκας, Ζακ Όγκαστ, Λευτέρης Μποχωρίδης, όπως επίσης και οι Παπαντωνίου, Σακελλαρίου.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα