Εκτός τουρνουά του Ζαντάρ ο Παναθηναϊκός

Εκτός τουρνουά του Ζαντάρ ο Παναθηναϊκός

Εκτός τουρνουά του Ζαντάρ ο Παναθηναϊκός

bet365

Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr, οι διοργανωτές του τουρνουά του Ζαντάρ (21-24/9) κάλεσαν την τοπική ομάδα ώστε να συμμετάσχει στον θεσμό αντί του Παναθηναϊκού.

Ποιος θα περάσει πρώτος τη γραμμή τερματισμού; Δοκίμασε την τύχη σου και διεκδίκησε ένα Opel Adam και πολλά ακόμα πλούσια δώρα (21+)!

Στις αρχές Αυγούστου η Φενέρμπαχτσε δημοσίευσε το αναλυτικό πρόγραμμα των φιλικών παιχνιδιών στο πολύ δυνατό και ανταγωνιστικό τουρνουά του Ζαντάρ (21-24/9) όπου εκτός της πρωταθλήτριας Ευρώπης, θα συμμετάσχουν επίσης η ΤΣΣΚΑ Μόσχας του Δημήτρη Ιτούδη, η Χίμκι του Γιώργου Μπαρτζώκα, η Μπάμπεργκ του Νίκου Ζήση και η Μπάγερν Μονάχου.

Ο αρχικός προγραμματισμός, λοιπόν, προέβλεπε τη συμμετοχή και του Παναθηναϊκού όμως οι νταμπλούχοι Ελλάδας απέσυραν τη συμμετοχή τους από το τουρνουά στην Κροατία. Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr οι διοργανωτές απευθύνθηκαν ήδη στην ομάδα της πόλης, την ΚΚ Ζαντάρ ώστε να καλύψει το κενό.

Θυμίζουμε πως οι «πράσινοι» επρόκειτο να αντιμετωπίσουν αρχικώς τις Μπάγερν (21/9) και ΤΣΣΚΑ Μόσχας (24/9) ενώ ανάλογα με τα αποτελέσματα, θα έπαιζαν για τις θέσεις 5-6, τον μικρό ή τον μεγάλο τελικό με κάποια εκ των Φενέρμπαχτσε, Μπάμπεργκ και Χίμκι

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα