Στον Πύργο ο αγώνας κυπέλλου Κόροιβος-Προμηθέας

ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥ ΚΟΡΟΙΒΟΥ

Στον Πύργο ο αγώνας κυπέλλου Κόροιβος-Προμηθέας

Στον Πύργο ο αγώνας κυπέλλου Κόροιβος-Προμηθέας

Η ΚΑΕ Κόροιβος αποφάσισε το παιχνίδι κυπέλλου με τον Προμηθέα Πάτρας να μην διεξαχθεί στην Αμαλιάδα, αλλά στον Πύργο θέλοντας να εκφράσει την ευγνωμοσύνη της για την συμπαράσταση από τον κόσμο και τους επιχειρηματίες της πόλης.  

Καθημερινά ειδικά στοιχήματα (21+).

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ανακοίνωση της ΚΑΕ Κόροιβος αναφορικά με την έδρα διεξαγωγής του αγώνα με τον Προμηθέα Πάτρας (23/09), για την 1η αγωνιστική της Β’ Φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας.

Με δεδομένη την ευρύτατη στήριξη που έχουμε λάβει από την πόλη του Πύργου και σε επίπεδο χορηγιών και στο επίπεδο της προσέλευσης φιλάθλων στο γήπεδο στους εντός έδρας αγώνες της ομάδας μας, η ΚΑΕ Κόροιβος αποφάσισε η αναμέτρηση με τον Προμηθέα Πάτρας στις 23 Σεπτεμβρίου 2017, για το Κύπελλο Ελλάδας, να διεξαχθεί στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο Πύργου.

Η φυσική έδρα του Κόροιβου, φυσικά, είναι η Αμαλιάδα, ωστόσο η συμβολική αυτή κίνηση συνιστά απλή έκφραση ευγνωμοσύνης προς τους επιχειρηματίες, τους εκεί φίλους της ομάδας μας και τους πολίτες του Πύργου εν γένει, για την πολύπλευρη υποστήριξη που μας παρέχουν όλα αυτά τα χρόνια.

Εξάλλου ο Κόροιβος, έχει μεν τις «ρίζες» του στην Αμαλιάδα, αλλά ταυτόχρονα εκπροσωπεί όλη την Ηλεία στο υψηλότερο επίπεδο του ελληνικού μπάσκετ και του ελληνικού αθλητισμού γενικότερα.

Επισημαίνεται ότι για τον αγώνα θα ισχύσουν κανονικά τα εισιτήρια διαρκείας της σεζόν 2017-18, ενώ σε επόμενη ανακοίνωση θα δοθούν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διάθεση των εισιτηρίων, καθώς επίσης κι ορισμένες «παράλληλες» με τη διεξαγωγή του παιχνιδιού δράσεις κι εκδηλώσεις.

Η ΚΑΕ Κόροιβος, τέλος, ευχαριστεί θερμά τον Δήμο Πύργου κι ιδιαίτερα τον Δήμαρχο, κ. Γαβρίλη Λιατσή, για την άριστη συνεργασία και την αποδοχή του αιτήματος χρησιμοποίησης του γηπέδου.»

Best of internet