Παπαδόπουλος: «Είχαμε υποσχεθεί άνοδο και πρώτη θέση»

Gazzetta team
Παπαδόπουλος: «Είχαμε υποσχεθεί άνοδο και πρώτη θέση»

bet365

Ο Κώστας Παπαδόπουλος μίλησε για την κατάκτηση της πρώτης θέσης του Eurobasket U16 Β' κατηγορίας και εξήγησε ότι... κράτησε η ομάδα την υπόσχεσή της!

««Είχαμε δώσει μια υπόσχεση ότι την Ελλάδα δεν θα την ανεβάσουμε μόνο στην Α’ κατηγορία που της αρμόζει, αλλά και στην πρώτη θέση, γιατί αυτή της αρμόζει».

Η υπόσχεση τηρήθηκε, αλλά πολλά έγιναν όλο αυτό το διάστημα της προετοιμασίας και ο Παπαδόπουλος το γνωρίζει πολύ καλά: «Είχαμε δουλέψει πάρα πολύ και πάρα πολύ σκληρά. Έγινε μεγάλη προσπάθεια. Δουλέψαμε πολύ με τα παιδιά και αυτά συμπεριφέρθηκαν και έπαιξαν με μεγαλύτερη ωριμότητα από ότι ίσως ταιριάζει στην ηλικία τους και με απόλυτη πειθαρχία. Κι αυτό γιατί αυτή την επιτυχία, την επίτευξη αυτού του στόχου ήταν κάτι το θέλανε πάρα πολύ.»

Ο Παπαδόπουλος έχει δουλέψει αρκετό καιρό με αυτά τα παιδιά, και όλη τη χρονιά μέσα από τα κλιμάκια και πιστεύει σε αυτά: «Έχουν μέλλον... Αν συνεχίσουν να δουλεύουν συστηματικά και με μυαλό θα δούμε πολλά ανάλογα με το σημερινό από αυτά!»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα