Η «πρώτη» του νέου ΠΑΟΚ

Η «πρώτη» του νέου ΠΑΟΚ

Η «πρώτη» του νέου ΠΑΟΚ

Η περίοδος προετοιμασίας του ΠΑΟΚ για την αγωνιστική περίοδο 2017-18 άρχισε σήμερα (18/8) με την πρώτη προπόνηση υπό τις οδηγίες του Ηλία Παπαθεοδώρου.  

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ

«Με την πρώτη προπόνηση της νέας ομάδας μπάσκετ του ΠΑΟΚ, ξεκίνησε ουσιαστικά από σήμερα η περίοδος προετοιμασίας της ομάδας για την αγωνιστική περίοδο 2017-18.  

Ο τεχνικός διευθυντής Νίκος Σταυρόπουλος και ο μάνατζερ Τέλης Ζουρνατσίδης καλωσόρισαν όλα τα στελέχη της ομάδας και ευχήθηκαν υγεία και καλή επιτυχία στην προσπάθεια όλων, ενώ ακολούθησε η ομιλία του προπονητή του ΠΑΟΚ Ηλία Παπαθεοδώρου.  

Στην πρώτη προπόνηση της ομάδας συμμετείχαν οι καλαθοσφαιριστές: Kevin Dillard, Owen Klassen, Λίνος Χρυσικόπουλος, Ousman Krubally, Αντώνης Κόνιαρης, Απόλλων Τσόχλας, Βαγγέλης Μαργαρίτης, Θοδωρής Ζάρας, Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, Δημήτρης Καραμανώλης, Βασίλης Παπαδόπουλος, Lucky Jones και Γιάννης Γιανναράς.  

Το πρωί του Σαββάτου θα συνεχιστούν οι εργομετρικές εξετάσεις για τους παίκτες του ΠΑΟΚ, ενώ το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί προπόνηση στο PAOK Sports Arena». 

Best of internet