Προσφυγή στο ΑΣΕΑΔ ο Πανελλήνιος

Προσφυγή στο ΑΣΕΑΔ ο Πανελλήνιος

Προσφυγή στο ΑΣΕΑΔ ο Πανελλήνιος

Η ΕΟΚ ενημέρωσε ότι η δήλωση του Πανελληνίου για συμμετοχή στη Β' Εθνική είναι «προδήλως μη εφικτή» όμως το σωματείο είναι αποφασισμένο να διεκδικήσει μέχρι τέλους την επιστροφή του στις εθνικές κατηγορίες.  

Οι «Ολυμπιονίκες» ένωσαν τις δυνάμεις τους με τον Γυμναστικό Σύλλογο Λάρισας ώστε να αγωνιστούν στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής έπειτα από την... περιπλάνησή τους μέχρι και τη Δ' ΕΣΚΑ. Παρ' όλα αυτά, η Ομοσπονδία ενημέρωσε ότι η δήλωση του Πανελληνίου για συμμετοχή στη Β' Εθνική είναι «προδήλως μη εφικτή».

Ποια ήταν η αντίδραση του Πανελληνίου; «Την απάντηση αυτή τη θεωρούμε "προδήλως αυθαίρετη", καθώς η ΕΟΚ προσπαθεί να αποκλείσει το σωματείο μας από τη δικαιωματική και βάση αγωνιστικών κριτηρίων συμμετοχή του στη Β' εθνική (αγωνιζόταν στην Α2, τη σεζόν 2016-17), θεωρώντας ότι μπορεί οποτεδήποτε και επιλεκτικά να καταστρατηγεί δικαιώματα των σωματείων που θεμελιώνονται στον αθλητικό νόμο και τον αστικό κώδικα» ανέφερε, μεταξύ άλλων, η σχετική ανακοίνωση.

Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr, οι άνθρωποι του Πανελληνίου Γ.Σ. 2017 απέστειλαν σχετική επιστολή στον Υφυπουργό Αθλητισμού, τη Γενική Γραμματεία και την Ομοσπονδία ενώ είναι αποφασισμένοι να δώσουν το παρών στην κλήρωση των εθνικών πρωταθλημάτων την προσεχή Δευτέρα (21/8). Σε αντίθεση περίπτωση, θα παραθέσουν συνέντευξη Τύπου για τις τελευταίες εξελίξεις ενώ έχουν καταθέσει προσφυγή στο ΑΣΕΑΔ, εφόσον ο Πανελλήνιος δεν μπει στην κλήρωση για τον καταρτισμό του προγράμματος της Β' Εθνικής.

Best of internet