Στον Κολοσσό Ρόδου ο Σταμάτης! (pic)

Στον Κολοσσό Ρόδου ο Σταμάτης! (pic)

Gazzetta team
Στον Κολοσσό Ρόδου ο Σταμάτης! (pic)

bet365

Την απόκτηση του Δημήτρη Σταμάτη ανακοίνωσε ο Κολοσσός, με τον 21χρονο γκαρντ να υπογράφει συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα της Ρόδου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΚΑΕ Κολοσσός H Hotels ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον διεθνή γκαρντ Δημήτρη Σταμάτη!

Ο Σταμάτης είναι γεννημένος στις 12 Ιανουαρίου του 1996, έχει ύψος 1,86μ. και αγωνίζεται και στις δύο θέσεις των γκαρντ. Ήταν διεθνής με όλες τις μικρές Εθνικές ομάδες, ενώ έκανε τα πρώτα του μπασκετικά βήματα στην Ευρυάλη. Το 2013 έκανε το μεγάλο βήμα στην καριέρα του, μετακομίζοντας στον Πανιώνιο, στον οποίο έμεινε για δύο χρόνια.

Live Streaming* στα κορυφαία πρωταθλήματα & Cash out* για τον έλεγχο κάθε στοιχήματος. * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+)!

Στη συνέχεια και τη σεζόν 2015/16 φόρεσε τη φανέλα της Νέας Κηφισιάς στην Α1, ενώ τη χρονιά που πέρασε, αγωνίστηκε στην Κύμη. Σε 25 αγώνες στη Basket League της προηγούμενης περιόδου, ο Δημήτρης Σταμάτης είχε κατά μέσο όρο 6,9 πόντους, 2 ασίστ και 1,6 ριμπάουντ, σε περίπου 19 λεπτά συμμετοχής.»

Η ΚΑΕ Κολοσσός H Hotels ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον διεθνή γκαρντ Δημήτρη Σταμάτη! Ο Σταμάτης είναι γεννημένος στις 12 Ιανουαρίου του 1996, έχει ύψος 1,86μ. και αγωνίζεται και στις δύο θέσεις των γκαρντ. Ήταν διεθνής με όλες τις μικρές Εθνικές ομάδες, ενώ έκανε τα πρώτα του μπασκετικά βήματα στην Ευρυάλη. Το 2013 έκανε το μεγάλο βήμα στην καριέρα του, μετακομίζοντας στον Πανιώνιο, στον οποίο έμεινε για δύο χρόνια. Στη συνέχεια και τη σεζόν 2015/16 φόρεσε τη φανέλα της Νέας Κηφισιάς στην Α1, ενώ τη χρονιά που πέρασε, αγωνίστηκε στην Κύμη. Σε 25 αγώνες στη Stoiximan.gr Basket League της προηγούμενης περιόδου, ο Δημήτρης Σταμάτης είχε κατά μέσο όρο 6,9 πόντους, 2 ασίστ και 1,6 ριμπάουντ, σε περίπου 19 λεπτά συμμετοχής. http://kolossosbc.gr/News.php?News_ID=1918

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kolossos H Hotels (@kolossoshhotels) στις

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα